GAME SET MATCH

⟵ Tilbake til tennis.no

Torger Bjørnstad

Torger Bjørnstad

Informasjon og media
Tlf: 911 82 841

K2_WEBSITE_URL: http://pcginteractive.no

Både Casper Ruud (single) og Viktor Durasovic måtte tåle tap i dagens kamper på Roland Garros. Casper tapte for 4. seedet Corentin Denolly med 6-3, 6-2 mens Viktor og partner Niklas Salminen tapte sin doublekamp 4-6, 6-3, 10-5.

Spanske Jaume Munar kom til Roland Garros som forsvarende finalist. Han serverte en oppvisning i god tennis den første halvtimen og var nærmest utilnærmelig. Men så tror jeg han ble litt for sikker på seier, samtidig som Casper spilte stadig bedre, sier idrettssjef Øivind Sørvald.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Nok en nervepåkjenning

Mens Casper Ruud cruiset gjenom 3. set – gjorde Viktor Durasovic det så spennende det bare gikk an, for alle som fulgte dramatikken på Roland Garros live.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Kom tilbake som en rakett

Det så ut til å bli stopp i andre runde får vår yngste deltaker i årets juniorturnering av French Open. Casper Ruud, som tapte første sett 1-6 og lå under 1-4 i andre, ventet lenge før han tente raketten mot spanske Jaume Munar.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Lykke til Viktor og Casper

Våre beste spillere følger nøye med våre to i Paris. - Dette er stort, jeg ønsker begge lykke til og håper de finner storformen sier Ulrikke Eikeri. Melanie Stokke sender sitt beste råd.

I Asker arrangerer de Tennis Europe U14 og U16 fra 29. juni til 5. juli. Vi kan ikke ta imot påmeldinger etter fristen, sier Markus Berg
 som er daglig leder og hovedtrener i klubben.

Det var stadige utsettelser på Roland-Garros for Viktor Durasovic og Casper Ruud i dag. Regnet stakk kjepper i hjulene - men når turneringen først kom i gang klokken 18.00 ble det seier til begge.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Viktor og Casper er seedet

Trekningen er klar. Viktor Durasovic (18) er seedet 5 og Casper Ruud (16) seedet 15 – de møter kvalifiserings- og wild card-spillere i første runde i Paris.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Turnering + dugnad = sant

Kvalifiseringen til Tennis Europe-turneringen Stabekk Open i U14 og U16 er i gang. Neste uke spilles hovedtablåene. Anlegget med kvalitetsbaner ute og inne sikrer fremdriften.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Helt til finalen i Sverige

Mange norske U14 spillere har spilt utenlands denne uken. Både i Sverige og på Island er det spilt Tennis Europe turneringer med god norsk deltakelse.

Side 1 av 335
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner