Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Påmeldingsfristen er tirsdag

Søndag 31.mai 2015 Internasjonalt

I Asker arrangerer de Tennis Europe U14 og U16 fra 29. juni til 5. juli. Vi kan ikke ta imot påmeldinger etter fristen, sier Markus Berg
 som er daglig leder og hovedtrener i klubben.


Ødelegger Roma-tapet for han

Ødelegger Roma-tapet for han

Søndag 17.mai 2015 Internasjonalt

Rafael Nadal tapte kvartfinalen mot Stan Wawrinka i Italian Open. Det kan vise seg å bli fatalt for Nadal som denne uken også måtte tåle en tøff nedtur også på ATP-rankingen. Nå blir det vanskelig i French Open for det spanske esset.


Prestisjefull pris til idrettssjefen

Prestisjefull pris til idrettssjefen

Tirsdag 12.mai 2015 Internasjonalt

Idrettssjef Øivind Sørvald var denne helgen i Roma og mottok en prestisjefull pris fra det italienske forbundet. At selve Paven var tilstede var en god bonus.


Pauline Jahren (2 plasser) t.v. og Alexandra Borg (tre plasser) stiger denne uken.

To norske stiger denne uken

Mandag 11.mai 2015 Internasjonalt

Alle våre WTA-rankede spillere må tåle milde fall på den ferskeste rankingen som ble offentliggjort i dag. På ITF listene stiger både Pauline Jahren og Alexandra Borg. Malen Helgø er "stand by" – mens resten må tåle nedoverbakke.


Med giftering på skoen...

Spille med eller uten giftering

Onsdag 06.mai 2015 Internasjonalt

Andy Murray spilte i helgen sin første turnering etter han ble gift med Kim Sears. Skotten fikk en drømmestart da han ble den første britiske spilleren til å vinne en tittel på grus siden 1976.


Denne uken er det Viktor Durasovic som får overskriftene etter flotte prestasjoner som fører han opp på rankingen.

Durasovic bryter 500-grensen

Mandag 04.mai 2015 Internasjonalt

Ukens ranking: Viktor Durasovic (Nordstrand TK) klatrer bratt på ATP-rankingen. Han startet kalenderåret som nummer 892, men er denne uken 498. På samme tid i fjor var Viktor rangert som ATP 1309. Casper Ruud har en sterk ITF-ranking.


1 million barn trenger hjelp

1 million barn trenger hjelp

Fredag 01.mai 2015 Internasjonalt

Støtt Nepal nå – det er oppfordringen fra norsk tennis samarbeidspartner UNICEF. De er i full gang med å evakuere og hjelpe de som er rammet med livreddende nødhjelp.


Har åpnet nødhjelpslagrene

Har åpnet nødhjelpslagrene

Mandag 27.april 2015 Internasjonalt

Tennis-Norges samarbeidspartner, UNICEF er i full gang med å evakuere og hjelpe de som er rammet i Nepal. 1 million barn trenger hjelp nå!


På Eurosport kommer Mats Wilander garantert til å få besøk av Roger Federer. Et nytt spennende gjensyn blir Chris Evert.

French Open nærmer seg

Onsdag 22.april 2015 Internasjonalt

Eurosport sender Grand Slam turneringen i Norge. Chris Evert blir med på Eurosports team til French Open 2015. Hun er tidligere verdensener og står med hele 18 Grand Slam-titler, syv av dem i French Open.


Klarer han fire titler på rad

Klarer han fire titler på rad

Søndag 19.april 2015 Internasjonalt

Novak Djokovic prøver søndag å bli første mann som vinner årets tre første Masters-turneringen. Han vant også fjorårets siste Masters i Paris. Verdensener Djokovic er på god vei etter å ha slått Rafael Nadal 6-3, 6-3 i semifinalen i Monte Carlo.


Presidenten i det danske Tennisforbundet er begeistret for hele lagets innsats.

Det ble Danmark og Lithauen

Lørdag 18.april 2015 Internasjonalt

I dagens finaler om opprykk i Norges Fed Cup divisjon vant Danmark 2-0 over Hellas, mens Lithauen vant 2-1 over Moldova.


Så - tilbake til hverdagen

Så - tilbake til hverdagen

Fredag 17.april 2015 Internasjonalt

Det ble en sterk avslutning på årets Fed Cup med en klar seier over Armenia i dag. Hverken Melanie Stokke eller Caroline Rohde-Moe brukte over en time på å slå sine motstandere.


Takk for kampen, sa Caroline til Melanie - og ga noen råd på veien videre.

- Hun spilte veldig bra

Fredag 17.april 2015 Internasjonalt

Caroline Wozniacki lot seg imponere av Melanie Stokke. - Jeg tror hun kan nå veldig langt. Hun spilte veldig godt, er fortsatt ung og har et veldig stort potensiale, sa hun til TV2 etter kampen.


Danskenes doublepar Grage/Barbat ble til slutt for sterke.

Kapteinens egne vurderinger

Torsdag 16.april 2015 Internasjonalt

- Det var nære! Uttalelsen kommer fra Jørgen Vestli. Her kan du lese hva han mener om dagens kamp mot Danmark. Hva var bra – og hvor feilet vi. Nå blir det spill om 5. eller 7. plass.


Nesten ble ikke godt nok

Nesten ble ikke godt nok

Torsdag 16.april 2015 Internasjonalt

Klokken 10 var kampen mot Danmark i gang. Selvfølgelig var det knyttet stor spenning til hva det ville bety for danskene at de hadde Caroline Wozniacki på laget. Kampen utviklet seg dramatisk.


Side 1 av 111
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner