GAME SET MATCH

⟵ Tilbake til tennis.no

- Pengene må fordeles bredere

Onsdag 11.februar 2015 Leder

- Alt for mye premiepenger går til de som allerede er søkkrike. ATP og WTA tenker for mye på seg selv. Den tidligere generalsekretæren i NTF, Arne Sartz-Knudsen reagerer derfor positivt på at de internasjonale tennisorganisasjonene nå forsøker å utjevne forskjellene.


Fortsatt en jobb å gjøre

Fortsatt en jobb å gjøre

Søndag 21.desember 2014 Leder

Norgesmesterskapene, Futureturneringer, TEN4 academy, red-orange-green tour, webpubliseringer – og ikke minst gledelige idrettsprestasjoner har gjort norsk tennis tydeligere. I 2015 skal vi utvikle oss videre.


President Trym Landa (t.v.) sammen med visepresident Erik J. Solberg under presentasjonen av handlingsplanen for 2014-2017.

Spennende og nødvendig

Fredag 22.november 2013 Leder

Det skjer mye viktig på et Tennisting – så også forrige helg da tennis-Norge møttes til forhandlinger på UBC i Oslo.


Helt uakseptabelt

Helt uakseptabelt

Tirsdag 22.januar 2013 Leder

Norges Tennisforbund har en absolutt nulltoleranse for bruk av ulovlige midler/preparater for å fremme egne prestasjoner (doping). Gjennom vår tilknytning til Norges idrettsforbund følger vi de regler og retningslinjer som er bestemt nasjonalt og/eller internasjonalt om doping.


Vi må tørre å satse

Vi må tørre å satse

Torsdag 29.november 2012 Leder

Det er slik at vi alle trenger all den inspirasjon som Tennisforum og andre kilder kan gi oss for å bringe norsk tennis forover, skriver Trym Landa.


Idrettsmeldingen

Onsdag 13.juni 2012 Leder

Den 8. og 9. juni 2012 ble det avholdt ledermøte og ekstraordinært idrettsting for Norges idrettsforbund. Det var særlig to saker som det var knyttet spenning til. Den ene var fremleggingen av den såkalte idrettsmeldingen på ledermøtet. Den andre saken var spørsmålet om styret i NIF skal arbeide for at Norge skal kunne søke vinter-OL i 2022.


Den europeiske tennisfamilie – svært ulike rammevilkår

Fredag 11.mai 2012 Leder

I mars hadde jeg gleden av å delta på årsmøte i Tennis Europe. Her møtes hele den europeiske tennisfamilie for å gjennomgå sin årlige virksomhet. Det viktigste er for så vidt ikke hva som skjer under de formelle årsmøteforhandlinger, men det å få innblikk i, og informasjon om hvilke rammebetingelser man driver under i andre europeiske land.


Kjære tennisvenner!

Mandag 02.april 2012 Leder

Som et ledd i å være mest mulig aktuelt samt sørge for en distribusjon av Tennismagasinet som når flest mulig på en mest mulig kostnadseffektiv måte, besluttet styret i NTF i høst at Tennismagasinet ikke lenger skulle trykkes på papir og sendes ut via ordinær postgang.


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner

Abonner på GAME-SET-MATCH

Vær den første til å vite. Ved hver ny utgave sender vi direkte til din mail. Dette er en gratis tjeneste

Du kan også melde deg av nyhetsbrevet ved å bruke linken under

↓ annonse
Banner

  • SEB.NO
  • Stolt hovedsamarbeidspartner til norsk tennis

    • partner-superoffice