Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Snipp, snapp, snute i Paris

Onsdag 03.juni 2015 French Open

Både Casper Ruud (single) og Viktor Durasovic måtte tåle tap i dagens kamper på Roland Garros. Casper tapte for 4. seedet Corentin Denolly med 6-3, 6-2 mens Viktor og partner Niklas Salminen tapte sin doublekamp 4-6, 6-3, 10-5.


Casper spiller sin første turnering på Roland Garros - og går i fotsporene til sin far.

Casper slo finalisten fra i fjor

Onsdag 03.juni 2015 French Open

Spanske Jaume Munar kom til Roland Garros som forsvarende finalist. Han serverte en oppvisning i god tennis den første halvtimen og var nærmest utilnærmelig. Men så tror jeg han ble litt for sikker på seier, samtidig som Casper spilte stadig bedre, sier idrettssjef Øivind Sørvald.


Viktor Durasovic fotografert i dag av Øivind Sørvald.

Nok en nervepåkjenning

Tirsdag 02.juni 2015 French Open

Mens Casper Ruud cruiset gjenom 3. set – gjorde Viktor Durasovic det så spennende det bare gikk an, for alle som fulgte dramatikken på Roland Garros live.


Casper Ruud

Kom tilbake som en rakett

Tirsdag 02.juni 2015 French Open

Det så ut til å bli stopp i andre runde får vår yngste deltaker i årets juniorturnering av French Open. Casper Ruud, som tapte første sett 1-6 og lå under 1-4 i andre, ventet lenge før han tente raketten mot spanske Jaume Munar.


Lykke til Viktor og Casper

Lykke til Viktor og Casper

Tirsdag 02.juni 2015 French Open

Våre beste spillere følger nøye med våre to i Paris. - Dette er stort, jeg ønsker begge lykke til og håper de finner storformen sier Ulrikke Eikeri. Melanie Stokke sender sitt beste råd.


Knallstart for Viktor og Casper

Knallstart for Viktor og Casper

Søndag 31.mai 2015 French Open

Det var stadige utsettelser på Roland-Garros for Viktor Durasovic og Casper Ruud i dag. Regnet stakk kjepper i hjulene - men når turneringen først kom i gang klokken 18.00 ble det seier til begge.


Viktor og Casper er seedet

Viktor og Casper er seedet

Søndag 31.mai 2015 French Open

Trekningen er klar. Viktor Durasovic (18) er seedet 5 og Casper Ruud (16) seedet 15 – de møter kvalifiserings- og wild card-spillere i første runde i Paris.


Casper spiller generalprøve

Casper spiller generalprøve

Torsdag 28.mai 2015 French Open

På vei til French Open har Casper Ruud lagt veien innom Belgia der han spille en ITF Grade 1-turnering som siste finpuss før Roland Garros junior. I Paris møter han Viktor Durasovic og idrettssjefen Øivind Sørvald.


Begge vil møte Rafael Nadal

Tirsdag 26.mai 2015 French Open

Det er bare dager igjen til Viktor Durasovic og Casper Ruud spiller i French Open junior. Begge vil nyte matchene og lære mest mulig. I garderoben sitter de gjerne sammen med Rafael Nadal.


Casper Ruud og Viktor Durasovic

Seier uansett resultat

Søndag 24.mai 2015 French Open

Viktor Durasovic og Casper Ruud spiller for å vinne French Open junior neste uke. Idrettssjefen kan ikke huske at vi har hatt to deltakere i en Grand Slam tidligere. I 1999 avanserte Christian Ruud til tredje runde. Vi har snakket med alle fire.


Elias Ymer har avansert fra  kval til hovedturneringen i French Open - blir han den første i en ny generasjon "super-svensker"

Svenskene tilbake i hoved

Søndag 24.mai 2015 French Open

Seedingene er klar. Kvalifiseringsturneringene er ferdigspilt. Hovedturneringene er trukket. Elias Ymer og Christian Lindell skal forsvare broderfolkets ære. Vi gleder oss til juniorklassene.


Refael Nadal har feiret mange triumfer på grusen - blir det nok en i Frankrikes hovedstad?

Tåler han favorittstempelet

Lørdag 23.mai 2015 French Open

Gruskongen Rafael Nadal har en sjanse til å oppnå det utrolige: å vinne sitt 10. trofé i Paris i sin 11. deltakelse. Men det er ingen selvfølge, for både Roger Federer og Novak Djokovic er ute på jakt.


Johanna Konta fra United Kingdom er blant spillerne som kvalifiserte seg.

Damenes tablå er komplett

Lørdag 23.mai 2015 French Open

Mens Paris befolkning senker skuldrene og nyter søndagsroen, stiger spenningen på Roland Garros. Damenes seeding har Serena Williams på topp. Etter kvalifiseringsturneringen, er hovedtablået nå komplett.


French Open starter søndag

French Open starter søndag

Fredag 22.mai 2015 French Open

Det er klart for årets andre Grand Slam. Søndag starter kampene i Paris.


Nerver og lette feil ødela

Nerver og lette feil ødela

Søndag 17.mai 2015 French Open

French Open og Roland Garros nærmer seg med stormskritt. Både de internasjonalt beste stjernene og våre beste forbereder seg og kjemper for å få den beste seedingen.


Side 1 av 11
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner