GAME SET MATCH

⟵ Tilbake til tennis.no

Tar Norge med storm

Tirsdag 10.februar 2015 Klubbstoff

- Det har tatt tid å få på plass en ny tennisskole med et pedagogisk innhold som legger til rette for bedre læring, og med større appell til barn, sier tennisforbundets Espen Foss. Nå er over 30 klubber med i samarbeidet.


Tennisanlegg uten sidestykke

Tennisanlegg uten sidestykke

Onsdag 16.april 2014 Klubbstoff

Holmenkollen Tennisklubbs medlemmer kan glede seg sammen med alle i norsk tennis. Det nye tennisanlegget, som forventes å kunne stå ferdig i 2016, vil være uten sammenligning i Norden for øvrig.


Tor Fredrik Kayser Berg (t.v.) drøfter problemstillinger og tar gjerne imot spisskompetanse fra Tennisforbundets Øivind Sørvald og Espen Foss. Samarbeidet er godt og viktig.

Snart går startskuddet

Fredag 05.juli 2013 Klubbstoff

I Bergen bygges det permanent tennishall med 6 baner. Når sommeren blir til høst skal den stå klar. Tor Fredrik Kayser Berg har fulgt tennisen i byen i en årrekke. Nå mønstrer han på som daglig leder.


En kunstig fremtid...

En kunstig fremtid...

Lørdag 18.mai 2013 Klubbstoff

Det er grusbaner som gjelder i Norge når våren kommer. Enkelte klubber har imidlertid tatt konsekvensene av klimaet og lagt såkalte kunstgrus-baner eller syntetiske grusbaner. De håper det skal forlenge sesongen.


Hos Tonsen Tennisklubb  ved Aker sykehus i Oslo, er våronna i godt gjenge.

Se på været - ikke i kalenderen

Lørdag 18.mai 2013 Klubbstoff

Ingenting er vakrere enn en perfekt grusbane i mai-solen. Det mener ihvertfall A-sports Christian B. Andersen. For mange av klubbene var 1. mai datoen da utebanene ble tatt i bruk.


Gisle Jentoft (50) gleder seg over at han kan være med på en positiv utvikling av norsk tennis, både som styreleder i Heming Tennis, men også som sponsor og samarbeidspartner i form av sin rolle som administrerende direktør i SuperOffice.

- Nå skjer det mye bra i norsk tennis

Tirsdag 26.mars 2013 Klubbstoff

SuperOffice-sjef og tennispappa Gisle Jentoft har stor tro på fremtiden til tennisidretten i Norge. - Om alle bidrar, har Tennisforbundet en god plan, mener han.


Daglig leder Reidar Nilsen og Michael Ryderstedt samarbeider godt.

En god trekant

Mandag 25.mars 2013 Klubbstoff

Stabekk tennis, SEB og Michael Ryderstedt er en spennende kombinasjon – meget spennende!


Ola Bentzen er klubbenes kontaktperson for klubbutvikling. Ta gjerne kontakt med meg, oppfordrer Ola. (Mobiltelefon: 970 46 970)

Fra fem til 12 måneder

Onsdag 06.februar 2013 Klubbstoff

Å gå fra å være en stor sommerklubb til en profesjonell helårsklubb innebærer store endringer. Nesodden Tennisklubb vil ta utfordringen og satse.


Jan Huus, flankert av trenere Jokke og Henrik.

Fra bakgårdsklubb til Norges beste?

Torsdag 07.februar 2013 Klubbstoff

Da Jan Huus kom til Furuset sto ikke tennis høyt i kurs i Groruddalen. Nesten 25 år senere står klubben sterkt i norsk tennis med lag i elitedivisjonen både for damer og herrer. Sist sommer vant de Dick Bjurstedts vandrepokal som beste klubb i senior-NM.


Trenger lenger tid enn Obama

Trenger lenger tid enn Obama

Mandag 03.desember 2012 Klubbstoff

Nylig hjemkommet fra New York var Carl Maes inspirert av den gjenvalgte presidenten. Han advarer om at kursendringen i norsk tennis ikke er en "quick-fix".


Boblehaller sikrer helårsspill og kan enkelt bruke eksisterende infrastruktur som klubbhus, garderober etc.

Kjemper for boblehaller

Onsdag 28.november 2012 Klubbstoff

Fortviler over forslaget til ny idrettsmelding. Nå gjør Tennisforbundet det de kan for å få den endret under Stortingets behandling i vinter.


Fotballen sliter – tennisfolket jubler

Fotballen sliter – tennisfolket jubler

Tirsdag 27.november 2012 Klubbstoff

Det ble musestille i byen da aristokratene fra Fredrikstad måtte ta farvel med Tippeligaen. Med den langt mindre ballen, er stemningen en annen...


100+100+100

100+100+100

Onsdag 21.november 2012 Klubbstoff

Generalsekretær Roger Draper i det engelske tennisforbundet (LTA) var gjest på årets Tennisforum. Det ble et svært spennende møte!


Barn skal trives med idrett uten utilbørlig "voksenpress". Denne gruppen gjør nettop det - også fordi trenerne forstår viktigheten av mestingsfølelse kombinert med sosial tilhørighet. (Illustrasjonsfoto)

Tennisforbundet varsler reaksjoner

Tirsdag 06.november 2012 Klubbstoff

De særnorske barneidrettsbestemmelsene skal praktiseres strengt. De er til for å sikre at barn har glede av å være med i idretten.


Side 1 av 2
Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner