Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Dramatisk utvikling i Montenegro

Torsdag 16.april 2015 Internasjonalt

Det står 1-1 i kamper mellom Norge og Danmark i Fed Cup, før doublen. Men hvor ble det av Caroline Wozniacki?


Uttak nordisk mesterskap U14

Torsdag 16.april 2015 Internasjonalt

Årets mesterskap spilles i København på anlegget til Hellerup tennisklubb fra 30. april til 2. mai. Her ser du hvem som skal representere Norge:


Det norske laget varmer opp. Nærmest er Melanie Stokke og kaptein Jørgen Vestli. På motsatt side Caroline Rohde-Moe og Emma Flood.

Fed Cup: Nå gjelder det

Torsdag 16.april 2015 Internasjonalt

Tre kamper mellom Norge og Danmark skal spilles i dag. Den som vinner går videre til sluttspillet om opprykk! Her kan du følge kampene slag for slag.


Emma Flood, Melanie Stokke og Caroline Rohde-Moe skal etter planen alle spille i morgen, forteller kaptein Jørgen Vestli til tennis.no

Vinn eller forsvinn i Fed Cup

Onsdag 15.april 2015 Internasjonalt

Først vant de norske damene sin kamp mot Algerie. Så gjorde de danske damene det samme. I morgen møtes Norge og Danmark i Montenegro. Den som vinner, avanserer til sluttspillet. Taperen reiser hjem!


Amy Jönsson-Raaholt og hennes datter Andrea

Det er dette det handler om

Onsdag 15.april 2015 Internasjonalt

Norges Fed Cup historie går tilbake til 1963. Siden den gang har vårt kvinnelandslag forsvart Norges ære 41 ganger. Det er særlig to spillere som preger resultatene.


Vant før møtet med Danmark

Vant før møtet med Danmark

Tirsdag 14.april 2015 Internasjonalt

I Montenegro er Caroline Wozniacki på alles lepper. En WTA topp 10 spiller er ikke hverdagskost på nivå 3 i Fed Cup. Men etter dagens seier over Algerie har Norge er godt utgangspunkt.


Første landskamp i Fed Cup

Tirsdag 14.april 2015 Internasjonalt

I dagens første kamp møtte Emma Flood - Amira Benaissa og vant overbevisende 6-0, 6-2. I den andre matchen fikk Melanie Stokke et vanskelig og tøft møte med Ines Ibbou. Det endte i tap 6-3, 5-7, 6-3.


Fed Cup: Melanie og Emma

Tirsdag 14.april 2015 Internasjonalt

I dagens første kamp mot Algerie har kaptein Jørgen Vestli valgt Melanie Stokke og Emma Flood til å spille singlene. Hvem som spiller double avgjøres senere i dag.


En veldig tøff trekning

En veldig tøff trekning

Mandag 13.april 2015 Internasjonalt

Opprykksambisjonene for Norges Fed Cup lag fikk seg en kraftig utfordring da vi trakk gruppe med Danmark og Algerie. Men i tennis kan alt skje, og våre jenter gleder seg og er klare til innsats.


Med Caroline Wozniacki på laget, blir Danmark avgjort å regne med i kampen om de to opprykksplassene.

Hun må spille for Danmark

Søndag 12.april 2015 Internasjonalt

Ifølge dansk TV2 er Caroline Wozniacki nå på vei til Montenegro for å spille Fed Cup. Der kan hun blant annet møte våre beste spillere neste uke. Det spilles fra 13. – 18. april.


Melanie Stokke fotografert av Espen Hildrup.

Stiger brått denne uken

Søndag 12.april 2015 Internasjonalt

Vi følger alle norske på internasjonale rankinger. Melanie Stokke gjør et byks på WTA fra 492 til 437. Viktor Durasovic bemerker seg også positivt på ATP-rankingen. På junior stiger Lillian Gabrielsen 13 plasser.


Caroline Wozniacki kan ble danskenes trumfkort.

Møter vi Caroline Wozniacki

Lørdag 11.april 2015 Internasjonalt

Norges Fed Cup lag er på plass i Montenegro. Alle de 18 lagene er nominert – og som 1-er på det danske laget troner verdensstjernen. Her kan du også lese hvordan det gikk med Casper Ruud i dag.


Fed Cup: Blir Ulrikke spilleklar

Fed Cup: Blir Ulrikke spilleklar

Mandag 06.april 2015 Internasjonalt

13. – 19. april spiller Norge Fed Cup i Montenegro. Ulrikke Eikeri er kanskje bedre enn noen gang, men blir hun spilleklar?


Novak Djokovic fortsetter å befeste sin posisjon som verdens beste mannlige tennissspiller og gjorde rent bord i det siste settet i finalen mot Andry Murray.

Murray slår "aldri" Djokovic

Mandag 06.april 2015 Internasjonalt

Med seier 7-6, 4-6, 6-0 tok verdensener Djokovic en ny turneringsseier. Uten at det var noen stor overraskelse. For seieren var hans sjuende på rad i møte med Murray.


VINNER: Serena Williams vant lørdag WTA-turneringen i Miami for åttende gang. Finalen var hennes tiende i turneringen.

Williams overlegen i Miami-finalen

Søndag 05.april 2015 Internasjonalt

Serena Williams vant sin åttende seier i WTA-turneringen i tennis i Miami lørdag. Spanske Carla Suárez Navarro var sjanseløs.


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner