Norske utenlands

Semifinale mot Spania

Lørdag 07.februar 2015 Norske utenlands

- Det blir gøy og vi gleder oss, sier lagkaptein Ingrid Huus. I går spilte de norske U16 jentene imponerende mot 3. seedet Ungarn.


Spillerne på det norske U14 laget er Herman H Høyeraal, Ullern og SALK, Felix Nordby, Bygdø og Ole Tinius Stave Lepsøe, Bygdø. Kaptein er Tiago Bartolo, Bygdø.

Mange vanskelige kamper

Lørdag 07.februar 2015 Norske utenlands

Det er spillerne på de høyeste nivåene i Europa som spiller om sluttspillplassene i HEAD Winter cups denne helgen. Norge er med, og måtte tåle tap, men kunne også feire seier første dag.


ITF Head Winter Cups

Fredag 06.februar 2015 Norske utenlands

Årets kvalifiseringsturneringer til Europa-mesterskapet er i gang. Norges lag gutter U14 møter Storbritannia, gutter U16 møter Ukraina og Jenter U16 møter Ungarn i dag.


Minus her – pluss 35 der

Minus her – pluss 35 der

Tirsdag 03.februar 2015 Norske utenlands

Endelig er Joachim Bjerke (Holmenkollen TK) helt skadefri. 2015 skal bli året da han fremstår sterkere, raskere og tåler mer belastning. Turneringsåret begynner han på Sri Lanka.


Spilte to doublefinaler

Spilte to doublefinaler

Søndag 01.februar 2015 Norske utenlands

Caroline Rohde-Moe er tilbake etter tre uker i Sharm El Sheik der hun har spilt tre $10.000 turneringer. – Jeg er fornøyd sier hun til tennis.no


Caroline Rohde-Moe sammen med Emma Flood i Sharm El Sheik.

Vant mot toppseedet

Fredag 30.januar 2015 Norske utenlands

Caroline Rohde-Moe til finale i double. Sammen med Yamamoto (Japan) ble det en sterk seier mot det toppseedede paret Papamichail (Helas) og Rosatello (Italia).


Emma Flood sammen med sin trener Nikola Vuckovic.

Nå venter kvartfinalen

Fredag 30.januar 2015 Norske utenlands

I Sharm El Sheik ble det en lett seier til Emma Flood med 6-1, 6-0 over Denisenko fra Russland. Caroline Rohde-Moe vant I double, men tapte for 4. seedede Tanaka (Japan) med 3-6,6-7(4).


Nysgjerrig på Casper Ruud

Nysgjerrig på Casper Ruud

Torsdag 29.januar 2015 Norske utenlands

Snarøyaspilleren er tilbake i Norge etter tre ukers spillsuksess i Sør-Amerika. I dag var NRK TV Sporten på besøk under treningsøkten på OTA.


Caroline Rohde-Moe sammen med Emma Flood

Klare for $10.000 2. runde

Onsdag 28.januar 2015 Norske utenlands

Belgiske van der Sypt ble ingen målestokk for Emma Flood i 1. runde i Sharm El Sheikh i dag. I går kom vår andre spiller i turneringen like godt i gang, da Caroline Rohde-Moe vant 6-3, 6-1.


Uttak Head Winter Cups

Onsdag 28.januar 2015 Norske utenlands

Kvalifiseringsturneringene spilles fra 6.-8. februar og eventuelt sluttspill 20.-22. februar. Uttaket til dette som kalles EM for lag, omfatter U14 og U16 spillere.


Caroline Rohde-Moe

Brøt serven seks ganger

Tirsdag 27.januar 2015 Norske utenlands

Denne ukens $10 000-turnering i Sharm El Sheikh (Egypt) har startet bra for BSTK-jenta Caroline Rohde-Moe. Emma Flood (Stabekk), som tapte i double, kan revansjere seg i single onsdag.


- Jeg er utrolig fornøyd

- Jeg er utrolig fornøyd

Mandag 26.januar 2015 Norske utenlands

Det er Casper Ruud selv som bekrefter det selvfølgelige – før han legger til... jeg gjorde det en del bedre enn jeg forventet. Vi kjenner ikke til noen som har gjort det bedre – noen gang!


Spanjolen Pedro Rico (33) reiser med Casper - og skal hjelpe han å blir best mulig. Her feirer de to den 3. seieren siden samarbeidet startet.

- Jeg har ikke sett maken

Mandag 26.januar 2015 Norske utenlands

Tennispresidenten og idrettssjefen stiller seg i rekken av gratulanter. Med nattens tre av tre mulige seire på rad i ITF grade 1 turneringer, går navnet Casper Ruud nå tennisverden rundt.


Nei, dette er ikke Casper Ruud - derimot er det Caroline Rohde-Moe og hennes svenske doublepartner, Kajsa Rinaldo Persson - som du også kan lese om i denne saken.

Casper klar for 3 av 3 finaler

Lørdag 24.januar 2015 Norske utenlands

Det ble ingen umulig oppgave for Casper Ruud i kveldens (norsk tid) semifinale. Nok en overbevisende seier 6-2, 6-1 over portugisiske Felipe Cuhna Silva. Dermed; ny finale i morgen!


Vi har blitt vant til å se Casper Ruud med store trofeer. Her fra Cost Rica

- Jeg skal gi alt, lover han

Lørdag 24.januar 2015 Norske utenlands

Casper Ruud vil gå ut på banen i kveld med ett mål – han skal til finalen. – Det han leverer nå er meget sterkt uansett, sier forbundstrener Jørgen Vestli til tennis.no


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner