Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Klar for U19 NM-finale

Mandag 30.mars 2015 Norge

Tirsdag klokken 11 spilles finalen i U19 Gutter i Stavanger. Hjemmehåpet Johannes Helgø (Stavanger TK) møter den to år eldre Sebastian Hawken (Oslo TK). De to har ikke møtt hverandre tidligere.


Konkurrenter - og gode venner

Konkurrenter - og gode venner

Mandag 30.mars 2015 Norge

De fleste kampene gikk raskt unna i dagens kvartfinaler i U16 på Furuset. Selv om konkurransen mellom spillerne er tøff, er det ingen ting å si på vennskapet utenfor banen.


Klarte de høyest seedede seg

Klarte de høyest seedede seg

Mandag 30.mars 2015 Norge

Bare de beste sto igjen foran dagens kvartfinaler i U14 NM i Bergen. Det ble en utrolig spennende dag med jevne – og for noen svært krevende oppgjør.


Hvem går til semifinalene

Hvem går til semifinalene

Mandag 30.mars 2015 Norge

Norgesmesterskapene U14 spilles i Bergen Tennis Arena. Alle banene er i bruk når kvartfinalistene nå kjemper om plassene i seminfinalene.


Silje Kirkebø Arntzen og Julie Victoria Elde spilte mot Pauline Jahren og Alexandra Borg.

U19: Semifinaler og finaler

Søndag 29.mars 2015 Norge

I dagens kamper i Stavanger spilte Alexandra Borg og Pauline Jahren mot Silje Kirkebø Arntzen og Julie Victoria Elde om finaleplass i U19 double. I morgen spilles tre finaler og en semi.


Far & sønn Vassbotn fra Paradis Tennisklubb (vertsklubben). Flemming (far) er med i turneringskomiteen, mens Sigurd (sønn) deltar i klassen Gutter U14 single.

Hovedtablåene er fylt opp

Lørdag 28.mars 2015 Norge

Med 42 påmeldte spillere i både gutte- og jenteklassen i årets NM U14 inne, måtte 18 av spillerne i hver klasse spille kvalifisering i forsøk på å få en plass i hovedturneringen.


Idrettsjuridisk oppslagsverk

Idrettsjuridisk oppslagsverk

Lørdag 28.mars 2015 Norge

Tennisklubbene har gjennom en fellesavtale som dekkes av Norges Tennisforbund gratis tilgang til en bred nettbasert kompetansebase med en rekke dokumenter for bedre og enklere klubbdrift.


Ønsket ingen folkeavstemming

Fredag 27.mars 2015 Norge

Idrettspresident Børre Rognlien er ikke overrasket over at OL-evalueringen er kritisk mot prosessen han ledet. Folkeavstemningen, som idretten aldri ønsket, skulle aldri vært holdt.


Det er blant annet over disse banene klubben vil bygge sin hall.

Vil gi mer tennis til alle

Torsdag 26.mars 2015 Norge

På Disenjordet, der Grefsen tennisklubb har sitt anlegg, er det flere som vil spille tennis enn det er plass til. Derfor vil de bygge en hall over tre baner. Nå kan det blir en realitet.


Emilie Elde trener med TEN4 academy her i Oslo Tennisarena hver dag.

Neste generasjon kommer

Torsdag 26.mars 2015 Norge

Våre beste hjemmeværende spillere møttes til Grand Prix-2 forige helg. Aldersspennet var stort.


Husk overgangsfristen

Husk overgangsfristen

Torsdag 26.mars 2015 Norge

1.april er det frist for å melde representasjonsovergang for årets utendørssesong.


Fra venstre: Robert Minsaas, Anne Charlotte Aarthun Sulen og Lars Gjerdåker stiller opp med glede slik at mesterskapet kan gjennomføres på best mulig måte.

Klart for store NM dager

Torsdag 26.mars 2015 Norge

Arrangørklubbene er klare til å ta imot spillerne som skal kjempe om å bli landets beste i Bergen (U14), på Furuset (U16) og i Stavanger (U19). I Stavanger er det også Landsturnering U12 denne helgen.


Søker trener til vårens kurs

Søker trener til vårens kurs

Onsdag 25.mars 2015 Norge

Eiksmarka Tennisklubb skal starte kurs for alle nivåer på klubbens anlegg på Nadderud i Bærum denne våren. I den forbindelse søker de trener som vil få ansvar for disse kursene.


Foran: Idrettspresident Børre Rognlien, Byrådsleder Stian Berger Røsland og Hallstein Bjercke under overrekkelse av kvalitetssikringsrapporten, i forbindelse med søknad om statsgaranti og tilskudd til OL/PL i Oslo i 2022. Bak sitter generalsekretær Inge Andersen, skipresident Erik Røste og lederen av Oslo idrettskrets Norvald Moe, fotografert av NTB scanpix

OL-prosessene har vært kostbare

Onsdag 25.mars 2015 Norge

Særforbundenes Fellesorganisasjon (SFF), der Norges Tennisforbund er et av medlemmene - sammen med de fleste særforbundene i norsk idrett, mener rapporten om OL-søknadene på 2000-tallet er viktig.


Cecilie Skog og Truls Svendsen ble et populært TV2 par som nå er nominert til fir "gullruten-priser".

Foredrag av Cecilie Skog

Tirsdag 24.mars 2015 Norge

Nå kan du møte henne i Oslo. Cecilie Skog har besteget Mount Everest, nådd både nord- og sydpolen – og krysset Grønlandsisen sammen med Truls Svendsen i TV2.


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner