Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Vil gi idretten forutsigbarhet

Fredag 22.mai 2015 Norge

Stortinget ønsker en mer forutsigbar ordningen for merverdiavgiftskompensasjon for idrettsanlegg. Derfor ber de regjeringen gjøre endringer, senest i forslaget til statsbudsjett for 2016.


Alexander Kjær

Alexander Kjær blir ny Generalsekretær i NTF

Mandag 18.mai 2015 Norge

Alexander tiltrer stillingen 1.juni.


NM i Frognerparken

NM i Frognerparken

Mandag 18.mai 2015 Norge

Nå kan du melde deg på NM for junior og senior i Frognerparken i august.


Ønsker å bli Norges beste klubb

Ønsker å bli Norges beste klubb

Onsdag 13.mai 2015 Norge

Når Paradis Tennisklubb søker daglig leder, legger de listen høyt. Kandidatene må vise et inderlig ønske og ha konkrete ideer for å utvikle Bergensklubben til Norges beste!


De første årene etter frigjøringen

Søndag 10.mai 2015 Norge

Norges Tennisforbunds blad, Norsk Tennis var inne i sin 6. årgang da 2. verdenskrig brøt ut. Ved frigjøringen, fem år senere kunne forbundet fortsette videre med 7. årgang.


For 50 år siden i dag, 8. mai 1945 kapitulerte Tyskland betingelsesløst. 2. verdenskrig var endelig slutt, og tennisidretten kunne igjen utvikle seg videre.

Også tennis ble frigjort 8. mai

Torsdag 07.mai 2015 Norge

Krigen satt tunge, triste og uopprettelige sår i Norge. Terbovens departement for idrett og arbeidstjeneste kom med sine ordre for å knuse norsk idrett. Men tennisfolket sto samlet, og de første årene etter frigjøringen brukt til å bygge opp idretten igjen.


Kim Clijsters er blant de som ønsker Ulrikke lykke til i fortsettelsen av karrieren. Hun har både vært en viktig rådgiver og trent med Ulrikke Eikeri ved flere anledninger det siste året.

Ingen snarveier tilbake

Torsdag 07.mai 2015 Norge

Denne uken var Ulrikke Eikeri tilbake på konkurransebanen. I Italienske Santa Margherita di Pula debuterte hun etter et langt og krevende skadeavbrekk. Konklusjon: Skaden i hoften er leget.


Da Drammen Tennisklubb hadde sin "Tennisens dag" for to år siden, flyttet de ut på torget i byen til stor glede for alle som var der.

Den optimale Tennisens dag

Tirsdag 05.mai 2015 Norge

Mange klubber ønsker seg oppmerksomhet, flere medlemmer og større aktivitet. Tennisens dag er en god mulighet og et tiltak som gir effekt.


Festen fortsetter i Mjøndalen

Festen fortsetter i Mjøndalen

Lørdag 02.mai 2015 Norge

Godt vær, gode baner og intens spenning. Denne helgen har Norges beste tennisfotograf, Espen Hildrup tatt turen til Grand Prix i Mjøndalen. Her ser du bildene.


Øivind Sørvald gjennomgår strukturen med Play Sight.

SEB Oslo Tournament Camp

Fredag 01.mai 2015 Norge

Tennisregion Østland Øst inviterte konkurransespillere fra 1997 – 2000 generasjonene. Idrettssjef Øivind Sørvald stilte med fire diplomerte topptrenere med fersk eksamen fra trener 3. Video ble brukt til spillanalyse. Til sammen ble det en stor suksess.


1 milliard til anlegg i år

1 milliard til anlegg i år

Fredag 24.april 2015 Norge

Kulturdepartementet har besluttet å fordele 2 263 millioner kroner til idrettsformål i 2015. Over 1 milliard kroner skal brukes til bygging av anlegg. Tennisklubbene kan nå også søke til bobler.


Nils Ellefsen er blant de som har spilt seg frem til finale i Mjøndalen Grand Prix.

Grand Prix i Mjøndalen

Onsdag 22.april 2015 Norge

Påmeldingene til nå tyder på at dette blir en spennende turnering som spilles ute på grusen 30. april og 1. 2. 3. mai. Påmeldingen stenger 27. april.


En ubetinget suksess

En ubetinget suksess

Onsdag 22.april 2015 Norge

Gjennom satsingsteamet i Østland Vest skal yngre spillere stimuleres og utvikles. Det tenkes helhetlig der miljøer går foran enkeltspillere. Nysatsingen erstatter den tidligere ordningen da regionen støttet gode enkeltspillere til Tennis Europe (TE) turneringer økonomisk.


NTF søker ny generalsekretær

Tirsdag 21.april 2015 Norge

Norsk tennis er inne i en positiv utvikling med økende aktivitet blant de aller yngste og bedre internasjonale resultater enn vi har sett på mange år. Det er gjennom de siste tre årene etablert et nytt og svært populært konsept for de aller minste gjennom Play & Stay, samt lanseringen av Red, Orange and Green Tours.


Boblen er akkurat pakket sammen på Bygdøy. Nå ligger de innbydende og flotte banene, bare med himmelen som tak.

Klubbadministrator til Bygdø

Tirsdag 21.april 2015 Norge

Bygdø Tennisklubb søker klubbadministrator med ansvaret for klubbens administrasjon. Stillingen er 50 %, men kan økes til 100 % dersom man ønsker å jobbe som tennistrener 15 timer i uken.


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner