GAME SET MATCH

⟵ Tilbake til tennis.no

Kvalitet og satsingsvilje må opp

Tirsdag 08.juli 2014 Topptennis

Vi trenger flere engasjerte turneringsspillere. Øivind Sørvald, Anders Borg og tennispresident Trym Landa er enige om at bedre rammer må til for å løfte statusen til Grand Prix-turneringene.


Hva er basis i tennis?

Hva er basis i tennis?

Tirsdag 08.juli 2014 Trening

Det er mye tennis på TV. I forige uke var Wimbledonturneringen som en magnet. Vi ser og beundrer spillernes evne til å styre og kontrollere ballen. Vi blir også, selvfølgelig - blendet av hastigheten på den lille gule!


Denne gjengen håper dette blir den siste sommeren som de ikke får anledning til å gå innendørs når høsten kommer. Fra venstre: Adam Drys, Kenneth Reinaas, formann Yngvar Grina, Christian Bromander og Anders Folkvang.

- Vi kommer ikke til å gi oss nå

Tirsdag 08.juli 2014 Breddetennis

Med over 130.000 innbyggere er nabobyene Sarpsborg og Fredrikstad troligvis Nordens største byområde uten klubber som kan gi et innendørstilbud. Men nå blir det hall hos begge.


Øivind Sørvald (t.v.) og Jørgen Vestli trekker frem langsiktighet, team-modellen og ekspertkompetanse som tre viktige faktorer som skal gjøre TEN4 enda bedre.

Nå spisses satsingen

Tirsdag 08.juli 2014 Topptennis

Storprosjektet TEN4 Academy vil leve videre. Finansiering er sikret for de neste årene. Samtidig gjøres det justeringer som fremmer kvaliteten ytterligere.


Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner

Abonner på GAME-SET-MATCH

Vær den første til å vite. Ved hver ny utgave sender vi direkte til din mail. Dette er en gratis tjeneste

Du kan også melde deg av nyhetsbrevet ved å bruke linken under

↓ annonse
Banner

  • SEB.NO
  • Stolt hovedsamarbeidspartner til norsk tennis

    • partner-superoffice