Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Lisens og forsikring

Spillerregistrering og lisens for tennissesongen 2015

Alle spillere som har betalt lisens i 2014 får automatisk tilsendt ny lisens på e-post. Husk at alle som skal delta i en lisenspliktig turnering må ha registrert innbetalt lisens før turneringsstart.

Registrering av nye lisenser skal skje via klubb. Endring av personlige data skal også gjøres av klubben selv via Sportsadmin. Mer info finnes her NB: spillere kan ikke logge inn her, det er kun for lisensansvarlige i klubben. Dersom spillere selv vil endre personlig informasjon må de logge inn via www.minidrett.no

Hvordan skal dette gjøres?

  • Ta kontakt med klubben din, det er de som er ansvarlige for å registrere lisens for sine medlemmer. Dersom du trenger hjelp fra NTF tar du kotakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Lisensavgiften

NTF gjør oppmerksom på at det er tvungen kid på lisensinnbetalingen. Hvis kid ikke benyttes får lisensmottakeren ikke betalt sin lisens.

  • Junior: 250,-
  • Junior utvidet: 430,-
  • Senior: 350,-
  • Senior utvidet: 530,-
  • Veteran: 240,- (fra det året spilleren fyller 70)
  • Veteran utvidet: 530,-

Oversikt over forsinkringsvilkår finner du her

Forsikringsbevis og dekningsgrad finner du her

En person eller en klubb kan motta faktura pr e-post. En forutsetning er at klubbene legger inn korrekt e-post adresse under personlige data til utøver. Det er også mulig å skrive ut informasjon om betalingsopplysninger og KID nummer, slik at det er mulig å betale lisensen via nettbank.

Dersom klubben har problemer med registreringen eller har spørsmål om ordningen ta kontakt med forbundskontoret på tlf. 22 72 70 00 eller send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Lykke til!

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner