Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Registrere lisens

Det er klubben sitt ansvar å registrere og vedlikeholde informasjon om medlemmenes lisens. Mandag 3.mai vil NIF lansere den nye lisensløsning i SportsAdmin (det nye administrasjonsverktøyet for norsk idrett). Den nye lisensløsningen vil ta over for den løsningen som i dag finnes i verktøykassen i klubbenonline. Det betyr at administrering og opprettelse av lisens heretter vil gjøres fra den nye lisensmodulen i SportsAdmin.

Når du klikker på lisensregistrering i venstremenyen i verktøykassen i klubbenonline, vil du bli sendt direkte til innloggingsbildet til Sportsadmin. Alternativt kan man gå direkte til http://www.sportsadmin.no

Tilgang til Sportsadmin

For å få tilgang til SportsAdmin må man ha følgende:

  • funksjonen "lisensansvarlig" eller "leder"
  • brukernavn og passord (fås gjennom Min Idrett)

Vær obs på at man ikke lenger har et felles passord (superbruker) slik man hadde i verktøykassa. Innlogging er nå personlig og det er altså funksjonen man har som styrer tilgang, samt hvilke rettigheter man har i SportsAdmin.

Leder/daglig leder i klubben har automatisk tilgang til Sportsadmin i kraft av sin lederfunksjon. Leder kan fra SportsAdmin tildele funksjoner/roller til andre. For lisensmodulen er det funksjonene "lisensansvarlig" som er aktuell.

Som lisensansvarlig får man tilgang til:

  • opprette lisenser på en eller flere personer
  • endre lisenstype eller utsendingsmåte
  • skrive ut lisenser
  • avslutte lisenser

Brukerveiledninger finner du her (både skriftlig og video)

Ved spørsmål kontakt NIF-IT support på tlf 03615 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressenBanner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner