Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Melde seg på nasjonale turneringer

Alle terminfestede turneringer ligger fra 1.1.2011 på http://ntf.tournamentsoftware.com

For mange spillere er dette en kjent side i og med at det ble brukt i en rekke turneringer også i 2010, men for mange er det nytt og vi vil her gi en beskrivelse av hvordan man melder seg på.

 1. Gå til http://ntf.tournamentsoftware.com
 2. Finn den aktuelle turneringen du skal melde seg på
 3. Velg "klikk her for å melde på online"
 4. Du får beskjed om at du kan melde på med eller uten en konto ( i de aller fleste turneringer er det nå kun mulig å melde på med konto). Vi anbefaler alle å melde på med konto da det er mye lettere å administrere sine påmeldinger, samt at du slipper å legge inn personlig info hver gang du skal melde på.
 5. Det er viktig at kontoen står i spilleren sitt navn, det skal altså ikke stå i foreldrene sitt navn eller klubben sitt navn.
 6. Når du har valgt å melde deg på med konto, får du beskjed om å logge inn. Her skriver du inn brukernavn og passord deresom du har det. Er du helt ny bruker, velger du "Registrer deg" litt ned på siden.
 7. Skulle du ha registrert deg tidligere men har glemt passordet, er det her også mulig å få tilsendt passordet på nytt. Du skriver da inn din e-postadresse under "Hent passord" nederst på siden.
 8. Logger du inn med eksistrende konto, er det bare å følge de anvisningene som kommer opp frem til påmeldingen er registrert. Du vil da motta en e-post om dette. Du skal også motta en ny e-post når turneringsarrangør har lastet inn påmeldingen, det er først da ditt navn vil synes på påmeldingslisten på nettet.
 9. Dersom du opprettet ny konto, må du fylle inn personlig info og lage brukernavn og passord. Du vil få beskjed om at en aktiveringsmail er sendt til din e-postadresse og den må godkjennes i løpet av 24 timer. Når du har gjort det kan du fylle ut resten av kontoinformasjon. Du får også beskjed om at du skal legge inn idrettsnummer. Dette er et 12 sifret nummer som er din identifikator i Idrettens database. For de som har lisens står dette nummeret på din lisens. Vet du ikke hva det er, eller trenger et idrettsnummer, tar du kontakt med din klubb eller med Aasa Auensen på forbundskontoret - tlf 22727000 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Følgende punkter kan være greie å ta med seg på veien:

 • dersom du har meldt deg på en turnering og ønsker å trekke deg eller endre din påmelding, f.eks legge til eller trekke fra en klasse, kan du logge inn på vanlig måte å velge at du ønsker å endre din påmelding.
 • skal du være med i double, er det viktig at begge doublepartnere melder seg på systemet med hver sin konto. Du angir din partner når du har valgt at du skal være med i double.
 • vi har erfart at noen få opplever at aktiverings e-posten eller turneringsbekreftelsen ikke kommer frem. En ide kan være å legge til følgende to e-postadresser som klarerte i ditt e-postprogram: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner