Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Generalsekretær Arne Sartz-Knudsen og Øystein Eriksen Søreide, markedsdirektør i UNICEF Norge. Generalsekretær Arne Sartz-Knudsen og Øystein Eriksen Søreide, markedsdirektør i UNICEF Norge.

NTF og UNICEF skal samarbeide

Organisasjonene har inngått en samarbeidsavtale. Det skal skapes engasjement og samles inn penger. Norske toppspillere vil promotere avtalen gjennom Norsk Topptennissenter.

Fredag 14.januar 2011 Skrevet av Torger Bjørnstad
- Norges Tennisforbund har flere mål med å inngå en avtale med UNICEF. Først og fremst ønsker vi å bidra til oppmerksomhet og et økt engasjement blant barn og unge i tennismiljøet, sier tennispresident Per Wright.

NTF og UNICEF blir samarbeidspartnere under de landsomfattende Tennisens dag arrangementene. UNICEF blir også en viktig samarbeidspartner til NTFs topptennissatsing gjennom Norsk Topptennissenter.

- Organisasjonene har en sterk fellesnevner i idretten, sier Øystein Eriksen Søreide, markedsdirektør i UNICEF Norge.

- Over hele verden betyr sport og lek mye for barns helse, utvikling og evne til å samarbeide. Idretten er med på å bygge viktige broer mellom mennesker og kulturer. Derfor setter vi stor pris på at NTF ønsker å bidra med oppmerksomhet og støtte til UNICEF arbeid, og derigjennom gjør det mulig for flere barn å delta, sier Eriksen Søreide.

UNICEF ble etablert som en hjelporganisasjon overfor barn i kjølvannet av 2. verdenskrig. Senere ble organisasjonen en fast langsiktig aktør som FNs eget barnefond og verdens største hjelpeorganisasjon for barn med arbeid i over 190 land.

UNICEF er kjent for å ta et særlig engasjement overfor barns rett til å være i aktivitet med lek og idrett. Det inngår også som en viktig del av hjelpearbeidet etter det direkte livreddende arbeidet ved katastrofer.

Se også www.unicef.no

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner