Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Fredrik Ask vinner Holmen Grand Prix

Lilly Elida Håseth vinner dameklassen på walk over

Lørdag 26.september 2015 Skrevet av Espen Hildrup

I herreklassen ble det Fredrik Ask som trakk det lengste strået, med seier 6-3 6-2 over Guido Cimadamore Werthein fra Paradis Tennisklubb i Bergen. Ask kvalet inn i hovedtablået og gikk hele turneringen uten å avgi sett. 

Fredrik har de siste årene spilt collegetennis i USA og har derfor ikke samlet poeng i hjemlige systemer. Han er nå ferdig med sports management-studiene og har siden hjemkomsten trent intensivt bl.a med henblikk på wildcard i Collector Norwegian Open - for deretter å se om han satser heltid på tennis i et år eller to.
Han forteller - sammen med en smilende coach Pawel Strauss - at han nå spiller for Stabekk Tennis. Pawel tilføyer at Stabekk får et sterkt elitelag neste år. Bl.a spiller Nils Ellefsen for Stabekk også neste sommer.

I dameklassen vant Lilly Elida Håseth, etter walk over i finalen fra Emilie Elde.

I double herrer ble det seier til Bergen - ved brødrene Bruno og Guido Cimadamore Werthein. 6-1 6-2 over Henrik Drake og Herman Sterner Kristensen.

I double damer vant singlevinner Håseth og Victoria Schnell Jacobsen over Helena Reistad og Charlotte Synnestvedt med 6-3 6-4.

Holmen Grand Prix er over - og når turneringsleder Frederik Emil Juul sier helgen forløp greit, så får vi nesten tro ham på det!  

Bilder fra turneringen finner du her og her

Og "hard facts" fra hele turneringen her

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner