Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Paradis Tennisklubb, Bergen Paradis Tennisklubb, Bergen

Norgesmesterskap i tennis for seniorer

Velkommen til Paradis Tennisklubb (Bergen Tennisarena), 11.-17. desember 2015

Tirsdag 22.september 2015 Skrevet av Espen Hildrup

I perioden 11.-17. desember 2015 arrangerer vi (Paradis Tennisklubb) Norgesmesterskap i tennis for seniorer på Bergen Tennisarena (BTA). Med hensyn til prestisje vil dette bli det største mesterskapet vi så langt har arrangert siden arenaen stod ferdig bygget i september 2013. Vi håper at stemningen kommer til å stå i taket med norsk tennis på sitt beste foran Norges beste tennispublikum.

Tidenes andre NM på BTA


Tidligere i år arrangerte vi tidenes første Norgesmesterskap på Bergen Tennisarena. Da var det NM U14 som stod på programmet. I desember er det klart for et nytt høydepunkt som vi håper skal sette et verdig punktum på et flott tennisår i Bergen.

Variert deltakermasse


Innendørs Norgesmesterskap (NM) for seniorer er åpen for både norske og utenlandske spillere (over 13 år). Vi håper og tror at mange av Norges aller beste spillere kommer til å være på plass i Bergen for å kjempe om de edleste metallene. I tillegg til spillerne som deltar regelmessig på turneringer innenlands, vil også mange norske college-spillere i USA som har tatt juleferie komme direkte til Bergen for å avslutte turneringsåret i NM i Bergen. Vi håper også at flere svenske toppspillere kommer til Bergen for å konkurrere, og ønsker selvfølgelig også spillere fra andre nasjoner velkommen.

Store arrangementer bygger miljø


Vi håper at Bergen Tennisarena vil utvikle seg til å bli et selvskrevent sted å arrangere store arrangementer slik som NM. Vi kommer til å legge mye ressurser ned i dette arrangementet, og håper å engasjere en bredde av klubbens medlemmer både som turneringsvakter, kafévakter og tilskuere. Vi har også mange dyktige seniorspillere i Bergen som vi håper vil kunne hevde seg godt og gå langt i turneringen.

Premiepenger


Total premiepengepott vil være på minimum 30.000 NOK. Vi er fortsatt i en prosess for å finne sponsorer til mesterskapet, og vi har et mål om å kunne dele ut totalt 50.000 NOK i premiepenger. Vi vil publisere mer informasjon om premiepenger på turneringssiden på Tournament Software om kort tid.

Mesterskapets hovedsponsor vil få tildelt turneringsnavnet (eks. «xxx NM Senior Innendørs 2015»). Vi vil også markedsføre våre sponsorer ved trykking av logoer på mesterskapets offisielle t-skjorte, informasjonsbrosjyrer og bannere på arenaen.

Velkommen


Vi ønsker hele Tennis-Norge velkommen til Bergen 11.-17. desember!

Påmelding gjøres på Tournament Software

2015/09/23 - 10:23:16 pm
 

---

EN STOR TAKK til daglig leder Fredrik Vaborg og Paradis Tennisklubb / Bergen Tennisarena for å sende inn denne ferdig bearbeidede informasjonen, som kan publiseres slik den mottaes! #waytogo, Fredrik! 

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner