Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Til topps på Stabekk

Sebastian Hawken og Sarina Reinertsen vant i en turnering der det var høy kvalitet på spillet, sier turneringsleder Egil Berglund.

Lørdag 12.september 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Stabekk Tennisklubb arrangerte Grand Prix denne helgen. Turneringsleder Egil Berglund sier han synes nivået på spillet har vært bra og tonen spillerne i mellom på banen likeledes. Det eneste han setter fingeren på, er litt for mange "glatte racketgrep", spesielt i de innledende rundene. "Man blir ikke bedre av racketkasting - og det er viktig å innarbeide gode rutiner, spesielt om man satser seriøst" sier han.

I begge singlefinalene gikk kampene til 3 sett.

Sarina Reinertsen (Bygdø TK) slo Elinor Storkaas fra Holmen Tennis 6-4 5-7 6-3.

I herreklassen vant Sebastian Hawken (Snarøya TK) 6-4 4-6 6-2 over Jacob Eskeland (OTK). Etter kampen sier Sebastian: "Jeg er veldig fornøyd. Jeg har klart å spille med bra intensitet og med selvtillit gjennom hele turneringen. I finalen får jeg til å spille mitt spill når det gjelder". I semifinalen møtte Sebastian Fredrik Ask, i en kamp med intensitet og tempo. Her vant Hawken 6-1 6-4.
Om 2 uker drar Sebastian til Statene for å studere ved University of Washington i Seattle. Han er således godt tilfreds med at tennisen er i rute mhp collegespill.

I herredouble vant brødrene Bruno og Guido Cimadamore Werthein (2. seedet) over 1. seedede Franck Christopher Andrea Fog og Vincent Patry: 6-2 6-4. Brødrene Werthein satser på en internasjonal karriere i double. Deres trener Antonio Rivera sier han på hans 20 år som trener aldri har møtt 2 spillere som i så ung alder satser på en ren doublekarriere. Og "hard work pays"; de vant denne Grand Prix-turneringen.

I damedouble vant Sarina Reinertsen og Marthina Diyani Schwencke 6-1 5-7 11-9 over Andjela Ganevski og Marie Skarica.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner