Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Dommere til CNO 2015

Northern Vision søker dommere til Collector Norwegian Open

Lørdag 05.september 2015 Skrevet av Espen Hildrup
Tournament  referee Barbro Raabe, eventarrangør Northern Vision og Norges Tennisforbund går sammen om å lære opp en norsk dommerstab for fremtidige internasjonale og store nasjonale turneringer i Norge. 

Mellom 17. oktober og 7. november skal det spilles 4 ITF Futures på Oslo Tennisarena og arrangøren er forpliktet til å ha kyndige dommere i stolen på hver kamp.  Anders Borg og Northern Vision har leiet inn 9 dommere fra utlandet, da vi ikke har slikt personell i Norge. Dette er både kostbar og lite praktisk og vi håper at flere norske skal få smaken av hvor givende og gøy det er å dømme en kamp. 

Kandidatene vil få opplæring i å være linjedommer under turneringene i tillegg til å sitte i stolen på weekendene under kvalifiseringen til hovedturneringen. 

En av ITFs mest erfarne tournament referees - Barbro Raabe - vil bidra med sin erfaring og gi råd og veiledning til de som er interessert. Barbro sier: "Å sitte i dommerstolen gir en ny dimensjon til spillet - som er verdifull også for konkurransespillere.  Du lærer regler og får bedre kjennskap til dine rettigheter". Så - bli med og lær tennis også fra denne siden. 

For mer informasjon, vennligst kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner