Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Tennistrener søkes til Toppform Treningssenter/Sandnes Tennisklubb.

Sandnes tennisklubb ble restiftet i Mars 2014...

Søndag 30.august 2015 Skrevet av Espen Hildrup

På slutten av 80-tallet og på begynnelsen av 90-tallet var Sandnes tennisklubb en av Norges ledende tennisklubber. I juni 2014 inngikk Sandnes tennisklubb en samarbeidsavtale med Toppform treningssenter. Toppform treningssenter er et privateid, topp moderne treningssenter med tre innendørsbaner og 3 utendørs baner. På senteret finnes også ett flott treningssenter hvor man tilbyr gruppetimer samt styrketrening, senteret har også et aktivt squash miljø med 8 baner.


Klubben ønsker i samarbeid med Toppform treningssenter å engasjere en fulltids tennistrener for å bygge klubben og tennisen ved senteret videre. Tennistreneren ved vil være hovedansvarlig for all tennis ved senteret. Klubben har siden påske hatt en flott økning fra 13 til 20 undervisningstimer pr. uke.


Dette er en spennende jobb hvor man har relativt frie tøyler til å sette sitt eget preg på hvordan man vil forme det. Fra ansettelsesdato kan en forvente ca. 20 timer fast på banen. Den resterende tiden benyttes til å besøke skoler etc. for å rekruttere flere deltakere til tennisskolen. Klubben/senteret har pr. dags dato ca. 65 spillere i tennisskole, dette inkluderer både voksne og barn. Potensialet i regionen er stort, da Sola /Sandnes-området har et befolkningsantall på 100 000 innbyggere.


Sandnes tennisklubb har etter litt over et års drift ca 90 medlemmer, men klubben ser et stort potensial for å øke den eksisterende medlemsmassen.


Treneren som ansettes vil være ansatt av Toppform treningssenter, der Sandnes tennisklubb vil være sportslig ansvarlige. Vi søker en trener som har motivasjonen til å bygge opp klubben, er målrettet, punktlig, imøtekommende og fleksibel.

Søkere med idretts utdannelse + tennistrener utdannelse svarende norsk trener 2 er ønsket. Men vi oppfordrer alle interesserte til å søke.

Arbeidsgiver kan tilby et tverrfaglig miljø med konkurransedyktige betingelser.
Toppform treningssenter kan også tilby hus 50 meter fra senteret.
Tiltredelse: Snarest (1.oktober)
Søknader og henvendelser angående stillingen sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Hjemmesider:   

Toppform Treningssenter

Sandnes Tennisklubb 

På vegne av Toppform treningssenter og styret i Sandnes tennisklubb
Morten Aadnøy Goa

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner