Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Malene Helgø og Casper Ruud Malene Helgø og Casper Ruud Espen Hildrup

Malene og Casper er Norgesmestere

Et flott NM er over

Onsdag 19.august 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Så var det over for denne gang. Årets store, norske tennisevent. 2 nye Norgesmestere er kåret, foran et tettpakket OTA Frogner og direktesendt på TV2. Og værgudene var på vår side denne gangen.

Først ut var damene, hvor 15-årige Malene Helgø møtte Caroline Rohde-Moe. Malene spilte antagelig en av sine beste kamper noen gang, for et gjennomgangstema blant tilskuerne var "helt rått". Enkelte virket nesten litt satt ut av hva de så. Således ble det stas og kongepokal på dette supertalentet fra Furuset Idrettslag. 6-0 6-3 ble resultatet.

I herrefinalen statuerte Casper Ruud et tilsvarende eksempel. Forskjellen mellom Casper og motstander Nils Ellefsen ble etterhvert ganske synlig; Casper var den bedre spilleren. Og derfor ble det pizzafest på Team Casper Ruud fra Snarøya etterpå. Casper vant 6-2 6-1.

Men enten man vant eller tapte i dag... Turkish Airlines belønnet samtlige med gratis world wide flybilletter til valgfri destinasjon med flyselskapet. Slå den!

Mange har kommentert det høye nivået på årets NM; at det aldri har vært spilt så mye bra tennis i Norge. Det gleder oss!

Vi håper alle hadde det hyggelig på Frogner både i kveld og under NM som sådan. Og at det har inspirert noen og enhver til å ta racketen fatt.

Takk for denne gang!

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner