Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Caroline Rohde-Moe Caroline Rohde-Moe Espen Hildrup

Ingen store overraskelser

Med unntak av 1 kamp er alle seedede videre

Lørdag 15.august 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Alle de seedede singlespillerne i dame- og herreklassene er vidre vil 2. runde, med unntak av Mina Pedersen som måtte gi tapt 4-6 5-7 for Karoline Haller. Christian Gjestvang Bergh hadde Sebastian Hawken på gyngende grunn en periode, gjennom å vinne 1. sett. Men Sebastian halte de neste 2 i land og gikk vidre.

1. seedede i dameklassen er Caroline Rohde-Moe vant 6-2 6-1 over Mia Thoen Frogner. Caroline sier etter kampen at det i et NM er ingen lette kamper. Tar man lett på oppgaven er veien kort til å få seg en overraskelse. I morgen møter hun Karoline Haller.

I herreklassen vant Casper Ruud 6-0 6-0 over Jakob Grøner. Jacob slo forrige dagen Bent Ove Pedersen i 3 sett. Men i dag ble Casper for tung og tempoet for høyt. Casper sier det er hyggelig å være tilbake på OTA Frogner og møte venner og kjente.

I morgen spilles kvartfinalene i dameklassen og "lille-kvarten" i herreklassen. Kampene starter kl 1400, med unntak av kampen mellom Øystein Steiro og Franck C.A. Fog, som starter kl 1100. Vennligst se kampprogrammet under for kampoppsett og tider.

Det var i perioder veldig folksomt på OTA Frogner i dag. Vi håper minst like mange finner veien i morgen. Velkommen! 

-- -- 

Dagens resultater 

Kamper mandag 17. august 

--- 

Bilder fra dagens kamper 

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner