Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Jacob Grøner Jacob Grøner Espen Hildrup

Jakob Grøner slo Bent Ove Pedersen

Junior-NM er over og kvalifiseringen til seniorturneringen er såvidt i gang.

Torsdag 13.august 2015 Skrevet av Espen Hildrup

En meget underholdende kval-kamp i dag var "gamle" Bent Over Pedersen mot "young and upcoming", 14 år gamle Jakob Grøner fra OTK.

Bent Ove vinner 1. sett 6-0. I annet sett begynner guttungen å yppe seg - og drar i land settet på tie break. Tredje sett er veldig jevnt, hvor Jakob vinner 7-5. Kampen varte 2 timer og 40 minutter.

Bent Ove forteller etterpå at 1. sett var langt jevnere enn sifrene tilsier: 6-0 gir et feil bilde. Det var lange ballvekslinger og jevne game. Og han er absolutt ikke fornøyd med å tape - men er også glad for at yngre spillere vet å ta seg til rette.

En svett, sliten og rimelig fornøyd 14-åring forteller etter kampen at dette kanskje er hans største seier. Og da snakker vi om en som allerede har 5 NM-titler (alle klasser inkludert). Det er åpenbart gøy å slå en som har spilt US Open. Jakob sier han hadde ingen game plan; dvs planen var å ta kampen litt på sparket. Og i løpet av 1. sett oppdaget han at Bent Ove styrte spillet bedre fra backhand enn fra forehand. Således kanaliserte han mest mulig baller dit - til Pedersens svake side. Og resten av historien kjenner vi... 

-- -- 

Dagens resultater 

Morgendagens spilleliste 

-- -- 

Video: Jacob Grøner - Bent Ove Pedersen (kort)  

Video: U16 og U19 finaler, video 1 

Video: U16 og U19 finaler, video 2 

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner