Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Kristofer Stahlberg og Henrik Baumann i Bauda AS Kristofer Stahlberg og Henrik Baumann i Bauda AS Espen Hildrup

Prøvekjør Lexus under NM i Frognerparken

Lexus er ny sponsor av året - og har stand under NM.

Mandag 03.august 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Lexusvirksomheten til Bauda-konsernet er ny sponsor av året. Vi snakket med salgssjef Lexus Oslo Kristofer Stahlberg og styreleder i Bauda AS Henrik Baumann. Bauda-konsernet er Norges desidert største forhandlere av Toyota og Lexus, og har Lexusforretninger i Oslo og Bærum, samt på Lillestrøm. Bauda AS er også aktive innen eiendomsvirksomhet.

Kristofer og Henrik er begge aktive tennisspillere og har således både en tilknyttning til og et hjerte for sporten. De legger ikke skjul på dette er medvirkende årsaker til sponsoratet - samtidig som begge fremhever at de har en genuin tro på tennis som sport i Norge og at det norske tennismarkedet er en kommersiell spennede arena for Lexus å profilere seg på. Bauda AS startet som sponsor av Collector Norwegian Tennis Open sist høst og har i år utvidet sponsoratet til å omfatte både Norwegian Open og Norges Tennisforbund.

Under SEB Norgesmesterskap for junior og senior på OTA Frogner vil Lexus ha biler utstilt utenfor hovedinngangen, hvor prøvekjøring er fullt mulig. Lexus har en rekke ulike modeller innen premium segmentet: http://bauda.no/forhandlere/lexus/ Ønsker du å vite mer, er det bare å ta kontakt med representantene som er tilstede under NM.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner