Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Landsturnerings-deltagere Landsturnerings-deltagere Espen Hildrup

Landsturneringen U12 på Ullern Tennisklubb

Det er lett å finne veien til Ullern Tennisklubb... 

Fredag 31.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Det er bare å gå etter lyden. Lyden av glade barn. Og når man er fremme, blir man i enda bedre humør! Med nymalt klubbhus, ny terrasse og nylagt asfalt er det et særdeles innbydende skue som møter en. Kommunen var sist uke og monterte nye benker på utsiden av baneanlegget; der turgåere passerer. Skal man dømme etter alle som sitter der, så var det en god idè. For det er knapt en ledig plass på de fire benkene.

Turneringsleder Jesper Bollius forteller at det er 120 barn påmeldt. Det er han fornøyd med, om enn han skulle ønske den geografiske utbredelsen hadde vært større. Bergen er tilstede med en bra gjeng. Likeledes Stavanger. Porsgrunn med 1 spiller. Og deretter er Oslo-regionen altoverskuende.

Styremedlem Anja Hansen sier hun tilhører en foreldre"generasjon" med barn i 2003/04-kullet. De er tilsammen 19 foreldre som stiller opp som frivillige for turneringen. Således går det lettere å arrangere store turneringer, når man er mange nok. Det bærer også arrangementet preg av, for man ser de røde turneringsskjortene rundt over hele anlegget.

Arrangementet har løpt problemfritt denne første dagen - med værgudenes velsignelse. Vi sier bare "lykke til" med arrangementet og dagene som kommer - og kommer gjerne igjen, hvis tiden tillater det. 

Link til Ullern Tennisklubbs hjemmeside.

Link til turneringens hjemmeside.  

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner