Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Njård Tennis søker trener

Njård Tennis søker tennistrener på heltid med snarest mulig ansettelse.

Torsdag 23.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Vi ser etter en målrettet og engasjert trener som skal bidra til å utvikle tennismiljøet i Njård 
 både på bredde- og konkurransesiden. I samarbeid med vår hovedtrener og øvrige trenerstab vil du planlegge avdelingens aktivitetstilbud. Som trener jobber du slik at spillere opplever et stimulerende og positivt treningsmiljø hvor alle trives og utvikler seg. Du forventes også å være med å organisere og gjennomføre turneringer og sosiale aktiviteter i klubben. Vi søker en positiv og målrettet person med solid erfaring i moderne læringsprinsipper og treningsmetoder og som kan vise til gode resultater. Du må være strukturert, fleksibel og initiativrik med gode kommunikasjonsevner. Vi forventer at du er sertifisert som trener 2 med god erfaring som trener for barn og ungdom.

Tiltredelse snarest

Vi kan tilby en utfordrende stilling i en hyggelig og utviklingsorientert klubb. Lønn og øvrige ansettelsesvilkår etter nærmere avtale. Vi imøteser din søknad med CV og referanser snarest og senest innen 06. august. Spørsmål om stillingen kan rettes til tennisavdelingens daglige leder, Asbjørn Dalsbø, mobil 930 26 300. Søknad på stilling som trener i Njård Tennis sendes daglig leder i Sportsklubben Njård, Karl Müller, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller pr. post til Njård, Sørkedalsveien 106, 0378 Oslo  

-- -- -- 

Om Njård Tennis 

Njård Tennis er en avdeling i fleridrettslaget Njård og har 600 medlemmer hvorav over 300 deltar i organisert trening. Avdelingen disponerer 6 utendørs tennisbaner og 4 innendørs baner og har nå 4 heltidsansatte trenere og en administrativ leder. Både avdelingen og hovedlaget har god økonomi og har ambisjoner om å utvikle Njårds tennisvirksomhet mot nasjonalt toppnivå. Njård Tennis samarbeider nært med Norges Tennisforbund og baserer tennisskolens opplæring på Play+Stay konseptet.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner