Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Astrid og Malene Astrid og Malene Joakim Karlsson

EM Junior 2015 går mot slutten

Fokus flyttes til mer hjemlige forhold igjen. 

Onsdag 22.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Coach for U16 i Moskva, Joakim Karlsson, har sendt dette etter dagens kamper:
"Det ble en tuff dag i Moskva... Malle va först ut idag med sin singel i kamp om en kvartsfinal. Hon började bra och höll sig med till 4-4 i första set. Där det er ryskan som håller sig mest samlad och ikke bjuder på noe gratis i det höga tempot 4-6. Andra set begynner lit som det första och Malle er den som håller i taktpinnen mest av de to. Men etter haft 40-15 på 3-3 och mister det gamet, ser det ut som hon ikke klarer och nullstilla i sidbytet utan tar det in i neste gamet. Det blir fort 3-5, ett långt game etter det som går til ryskan betyr game over. Malle visar idag att hon håller jämnt med de beste i Europa på sin ålder - så som Astrid igår och sammen har dem mye att se frem til de nestkommande åren.

I dubbel så va Astrid och Malle först ut av paren. Motståndaren var ett par fra Estland som hade vind i seilen etter slagit ut 7 seedade igår och etter ett overleget sett vadera gikk supertiebreaket feil vei 4-10. 

Gutta gikk sedan in gjorde en god insats mot ett av de starkare doubleparene. Men en fölelse av respekt låg i luften och det blev av och til lit överspilling. 1-6 3-6"

I U18 i Sveits ledet Alexandra Borg og Dorthea Faa Hviding 5-2 i første sett, men ble avbrutt av regn. Etter regnavbruddet fant de ikke "tonen" igjen. Portugisiske Murta/Tavares vant 7-6 6-0.

DAGENS RESULTATER

U16:
Elena RYBAKINA (RUS) (2) - Malene HELGO 6-4 6-3
Anette MAELT / Maileen NUUDI (Estonia) - Astrid Wanja BRUNE OLSEN [11] / Malene HELGO 1-6 6-1 10-4
Artem DUBRIVNYY [7] / Mikhail SOKOLOVSKY - Peter August ANKER / Marcus Anker Aarthun SULEN 6-1 6-3

U18:
Ines MURTA / Maria TAVARES (POR) - Alexandra BORG / Dorthea FAA HVIDING 7-6(5) 6-0

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner