Banner
Banner
Banner
↑ annonse
U14 i Tsjekkia U14 i Tsjekkia Jørgen Vestli

Casper klar for 3. runde

Også Dorthea Faa Hviding vinner i 2 sett 

Mandag 20.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Fra U14-lagleder Jorgen Vestli i Tsjekkia har vi fått følgende dagsrapport:

"Det ble litt tøft for Lilly i dag mot et av hjemmehåpene fra Tsjekkia. Motstanderen er ranket nr 8 i Europa og er en sterk og solid spiller. Lilly spiller mye bra tennis og er helt klart med i starten og slutten av begge sett, men mangler litt på presisjonen både på offensiven og defensiven i forhold til motspiller. Til slutt ble det en 62 63 seier til den tsjekkiske jenta.

I double er jentene helt på høyde med de franske motstanderne. Jentene har de franske jentene i kne i hele første sett, egentlig, men roter det litt til for seg selv i slutten og det blir 57. Andre sett er også meget jevnt med mange no-ad games, men siffrene blir litt større. 75 62 til Frankrike etter 1t 50min.

I morgen venter consolation kamper for Emilie, Felix og Julien. 

Fra Moskva sier U16-lagleder Joakim Karlsson dette: 

"Kun dubbel idag i Ryssland. Peter August og Macus var först ut idag mot ett irskt par. Etter en god start med bra fokus på riktiga ting blev det "energi" och "kjemi" som blev nyckelorden i denna dubbel!!!
Dem to orden fikk leva vidare i dubbel nummer to der Olsen/Helgö etter en underläge 2-4 visade vilka som er best och fikk spillet att flyta på bra och gikk av med seier 75 62" 

I U18 i Sveits ble det en sen kveld på laget. Lagleder Robert Gustafsson sier følgende: 

"Det blev en lång kvällsmatch i dubbel. Casper o Johannes förlorade med 13-11 i avgörande matchtiebreak efter 4 matchbollar mot ett seedad schweiziskt par. Tung avslutning på dagen men sånt är tennislivet ibland... Annars så vann Dorthea sin singel tidigt idag i 2 raka set efter bra intensitet o koncentration. Hon möter French Open finalisten imorrn så det blir en bra utmaning. Alexandra hängde fint med spelmässigt men fick till slut ge sig mot en belgisk jente i 2 set".

Casper vant oppskriftsmessig sin kamp 6-3 7-5 over Alex Knaff fra Luxemburg. Casper selv var ikke fornøyd - og kommenterer kampen slik: "Dette var ikke noen særlig bra kamp av meg, må jeg få si, men jeg klarte å dra det i land til slutt". Etter å ha fått bye i 1. runde, er Casper etter dagens kamp klar for 3. runde.

RESULTATER TIRSDAG 21. JULI: 

U14
Anna SISKOVA [4] (CZE) - Lilly Elida HASETH 6-2 6-3
Loudmilla BENCHEIKH / Mylene HALEMAI (FRA) - Emilie ELDE / Lilly Elida HASETH 7-5 6-2

U16
Peter August ANKER / Marcus Anker Aarthun SULEN - Sean COLLINS / Cian MAGUIRE (IRL) 6-1 6-4
Astrid Wanja BRUNE OLSEN (11) / Malene HELGO - Kristina NOVAK / Nika ZUPANCIC (SLO) 7-5 6-2

U18
Casper RUUD [3] - Alex KNAFF 6-3 7-5
Dorthea FAA HVIDING - Jana KUZOVKOVA 6-2 6-0
Margaux BOVY - Alexandra BORG 6-1 6-3
Mirko MARTINEZ / Johan NIKLES [12] - Johannes HELGO / Casper RUUD 6-4 6-4 13-11

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner