Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Norges Davis Cup-lag 2015 Norges Davis Cup-lag 2015 Bruno Alcala Serrano

Norge spiller opprykksspill mot Kypros i morgen

Men bare så det er sagt: Baghdatis dukket opp i dag...

Torsdag 16.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Norge rykket, som kjent, ned fra Gruppe 2 i Davis Cup i fjor. Mange var derfor spent på om de kunne spille seg opp igjen i år.

De norske spillerne har prestert veldig bra i gruppespillet i årets Davis Cup. Vi har vunnet vår gruppe - etter å ha slått Armenia 3-0 i går og Macedonia 3-0 i gruppefinalen i dag. Både Viktor og Casper har vunnet sine singler, mens Joachim og Øystein har vunnet doublene.

Således er det duket for opprykkspill mot Kypros kl 1100 i morgen.

Men bare så det er sagt, først som sist: Marcos Baghdatis dukket opp i dag! ATP 48 kom til den avgjørende doublen mellom Kypros og Hellas - og gjorde Kypros til Norges motstander i morgen.

Det blir Viktor som får fornøyelsen av å møte Baghdatis. For Viktor blir dette en flott erfaring, hvor man ikke skal være så veldig skuffet om han trekker det korteste strået. For alt annet er en sensasjon!

Casper møter Petros Chrysochos. Født i 1996 og ATP 499. Chrysochos var i fjor en av verdens 15 beste juniorer. Pappa Christian Ruud trekker på det, når vi spør om Caspers sjanser. Om Viktor tilsynelatense møter overmakten, så er Caspers odds bedre - uten at det gjør ham til favoritt, for å si det slik. 

Vi følger kampen direkte på NTFs Facebookside i morgen fra kl 1100 - og håper du er med oss der

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner