Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Casper og Viktor i kjent stil Casper og Viktor i kjent stil Alexander Kjær

En solid opptur

Årets Wimbledon for juniorer ble en solid opptur for norsk tennis

Lørdag 11.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Ikke bare fordi 2 norske spillere er, for første gang, direkte kvalifisert for hovedtablået, men også resultatmessig varmet det.

Viktor Durasovic vinner sine 2 første singlekamper og går til 3. runde, hvor han taper i 3 sett. Dette er en stor prestasjon!

Casper Ruud, likeledes, som avanserer til 2. runde i single.

I double går Casper hele veien til semifinalen, sammen med Miormir Kecmanovic fra Serbia. I kvartfinalen slo de 3. seedede William Blumberg og Tommy Paul. I semifinalen møter de Ly/Nagal, som i tidligere i dag vant hele turneringen. Etter 2 timer og 20 minutter i semifinalen står det i 3. sett 10-12 som resultat. Statistikken viser at Ly/Nagal vant semifinalen med 1 poeng: 134 mot 133 vunnede baller. "En veldig jevn kamp" er et understatement...

Viktor, som spilte med finske Patrik Niklas-Salminen, er ikke snauere enn at han går til kvartfinalen. I kvartfinalen tapte Viktor og Patrik for Opelka og Santillan, som tidligere i dag spilte finale.   

Viktor kommenterer turneringen slik: "Wimbledon ble en bra opplevelse.  Forberedelsene og spillet var bra - men jeg sitter allikevel med en følese av at jeg kunne gått lenger, med tanke på hvordan jeg spilte. Jeg gleder meg til fortsetten; det skal bli mye bra fremover"!

Vi håper mange fulgte Casper og Viktor gjennom disse dagene - for det har vært gøy. Veldig gøy! Norsk tennis er på vei opp; fortsettelsen blir spennende. Allerede til uken spiller de samme gutta Davis Cup. Og det er heller ikke lenge til US Open... Vi sier som Viktor: Det skal bli mye bra fremover! 

Alle resultatene fra årets Wimbledon for juniorer finner du her

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner