Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Casper og Miomir Casper og Miomir Christian Ruud

Casper og Miomir vant 133 baller; Ly og Nagal 1 ball mer

Det ble en lang, spennende, underholdende og jevn semifinale.

Fredag 10.juli 2015 Skrevet av Espen Hildrup

Casper spilte ikke bare sin første Wimbledon-semifinale i dag; det var også Norges første. Iblant blir ord fattige. 6-7, 6-3, 10-12. Cmore sendte kampen direkte - og vi håper du så den, for da skjønner du hva vi mener...
I 1. sett holder spillerne servene sine opp til tie break, hvor det i tie breaket kommer 1 poengs break. Det holder til at vietnamesiske Ly og indiske Nagal vinner 1. sett.
I 2. sett følger lagene hverandre opp til 3-3, hvor Casper og Miomir får et break og leder 4-3. I denne perioden briljerer Casper på banen - og Cmores kommentator utbryter "Wow, big game from Ruud"! Casper server; holder serven og de leder 5-3. Ly/Nagal server - og Casper og Miomir bryter igjen. De har vunnet 2. sett 6-3.
3. sett blir en standhaftig affære: Alle holder servene sine opp til 10-10! Caper og Miomir server - og Ly/Nagal bryter. Og de lar ikke muligheten til å vinne kampen gå fra seg. Etter 2 timer og 20 minnutter vinner de 12-10 i "final set".

Alltid tilstedeværende og tilgjengelige pappa Christian Ruud hadde følgende å si etter kampen: "Dèt var små marginer. Andre laget var litt mer aktive ved nettet. Tror det kan ha vært litt avgjørende".

I den andre semifinalen møtte Opelka/Santillan, som slo Viktor i kvartfinalen i går, 1. seedede Mmoh/Fritz. Opelka og Santillan vant i 2 sett (6-3, 6-4) og er dermed klare for morgendagens finale.

Vi oppsummerer hele Wimbledon i morgen.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner