Avslutning Summer Cups

De norske jentene avsluttet sterkt med en 2-1 seier over Østerrike, gutta tapte 1-2 mot Israel.

Tirsdag 30.juni 2015 Skrevet av Jannicke Aas

Kaptein Jørgen Vestli melder fra Italia at Norge ble nummer 5 i sin pulje etter seier over Østerrike. Italia og Russland ble nummer 1 og 2.
Lilly Håseth startet på 2.single mot en sikker og god venstrehåndsspiller. Lilly begynte veldig bra og hadde kommandoen i starten med bra presisjon og tøft grunnlinjespill. Sakte med sikkert greide østerrikeren å presse Lilly til for mange feil utover i kampen og etter 5-6 games snudde kampbildet. Totalt sett ble det for mange feil på defensiven og litt for mange feil valg på offensivent til at det skulle gå vår vei i denne kampen, melder Vestli. 6/3,6/0 til Østerrike.

Emilie spilte 1.single og va meget tent på å få en seier i dag. Hun begynte med veldig høyt trykk, bra serving og godt fotarbeid. Østerriken lar Emilie få dominere litt i hele matchen, og det blir en sikker 6/1,6/3 seier.
Avgjørende double igjen. Emilie og Lilly spilte den og var veldig fokuserte fra start. De går fort opp til 5-1, men settet er fortsatt ikke ferdig. Det snur fort i double og plutselig står det 5-4. Her vinner de norske jentene et blankt game og dermed settet 6/4. Andre sett ser ganske likt ut som det første med to norske jenter som spiller tøffest og er best på nett og det blir 6/2 i det andre.

Vestli oppsummerer med at å slå gode tennisnasjoner som Østerrike og Sveits er veldig bra av jentene selv om det ikke ble avansement.

De norske gutta tapte i dag sin plasseringskamp mot Israel. Både Felix Nordby og Julien Massa tapte sine singler, mens de samme gutta vant doublen og reduserte til 1-2.

Komplette resultater finner du her

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner