F.V: Marthina Schwencke, Lilly Håseth og Emilie Elde F.V: Marthina Schwencke, Lilly Håseth og Emilie Elde

Seier mot Sveits

De norske jentene sto for en bra seier da Sveits med slått 2-1 i Summer Cups, gutta tapte 0-3 for Bosnia.

Tirsdag 30.juni 2015 Skrevet av Jannicke Aas

Lilly Håseth var først ute i gårsdagens kamp. Hun spilte andresingle og hadde en mye bedre servedag enn dagen før. I tillegg til bra serving spilte hun stabilt og variert, og var gjerrig med poengene. Den sveitsiske jenta fikk aldri noe særlig kontakt og det ble 6/2,6/1 til Lilly.
Emilie Elde spilte førstesingle og møtte en jente som spilte tøff og bra tennis. Første sett gikk fort unna og motstander spiller veldig bra. Emilie blir også for passiv. I andre sett tok Emilie kontrollen med veldig aggressivt og bra spill. 4-1 i norsk favør stod det da det jevnet seg ut igjen. På 5-6 reddet Emilie 6 matchballer og får til et tiebreak. I tiebreaket leder Emilie 5-3 og 6-5, men det blir til slutt tap 0/6,6/7(6).

Lilly og Emilie spilte avgjørende double og fikk en vanskelig start. På 1-5 snur det til de norske jentenes favør da de begynner å ta for seg på nett og spiller tøffere. Etter underlege 1-5 reddet de to settballer på 4-5 og vant 10 game på rad til 7/5,4/0. Til slutt ble det seier 7/5,6/2. Nå venter Østerrike i dagens kamp om 5.plass i gruppen.

De norske gutta tapte 0-3 mot Bosnia, og møter Israel i kamp om 7.plass i gruppen.

Summer Cups kan du følge her

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner