F.V: Lilly Håseth, Emilie Elde og Marthina Schwencke F.V: Lilly Håseth, Emilie Elde og Marthina Schwencke Jørgen Vestli

Tøft mot Israel

De norske jentene fikk det tøft mot den 3.seedete nasjonen Israel i Summer Cups.

Søndag 28.juni 2015 Skrevet av Jannicke Aas

Lilly Håseth var først ut i dagens kamp mot deres toer og det ble tap 2/6,3/6. Lagleder Jørgen Vestli melder fra Italia at det spillemessig var en jevn kamp, men Lilly fikk det veldig tøft i egne servegames. Ikke den beste servedagen hennes og da fikk motstanderen endel gratis.
Neste ute var Emilie Elde mot Israels ener. Emilie startet veldig bra og ledet 3-0 og viste tøft spill, men greide ikke helt og opprettholde det. Har også 15-40 på 4-5, men er ikke helt tøff nok på de viktige ballene. Jevnt andre sett også, men Israeleren er litt mer stabil i dag og litt tøffere på de avgjørende poengne. Tap 4/6,3/6.

I double spilte Lilly med Marthina Schwencke mot Israels toer og treer. De norske jentene taper 2/6,5/7, men er tidvis veldig bra med i kampen. De leder 4-1 i andre sett og har to settballer på 5-4, men det holder ikke helt inn.

Totalt sett ble det en tøff kamp mot 3.seedete Israel. Vestli avslutter med å si at jentene må ta med seg det som var bra i dag inn i matchen mot Sveits i morgen. Nå blir det spill om 5.-8.plass i gruppen.

De norske guttene tapte i dag 3-0 mot toppseedete Romania som har to spillere topp 11 på TE-rankingen. Det ble for tøft for våre gutter i dag, men de er klare for ny match i morgen. Da står Bosnia-Hercegovina på andre siden av nettet. Også guttelaget vil spille om 5.-8. plassering i gruppen de neste dagene. På det norske laget spiller Felix Nordby, Julien Massa og Ole Tinius Stave Lepsøe.

Summer Cups (EM for lag) kan du følge her

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner