Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Lykke til Viktor og Casper

Våre beste spillere følger nøye med våre to i Paris. - Dette er stort, jeg ønsker begge lykke til og håper de finner storformen sier Ulrikke Eikeri. Melanie Stokke sender sitt beste råd.

Tirsdag 02.juni 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

- "Enjoy", det er en fantastisk atmosfære og erfaringsmulighet. Det beste ved en slik anledning er å ikke føle noe annerledes enn i andre turneringer, gjøre de samme rutinene og ikke ha noen forventninger. Da spiller dere som best, tror jeg. Lykke til Viktor og Casper. Vi heier på dere, sier Melanie Stokke.

Adrian Forsberg Skogeng sender sin hilsen fra USA;

- Lykke til på Roland Garros i dag Casper og Viktor! Utrolig kult å følge dere begge. Da gjelder det bare å holde hodet kaldt og krige hjem tittelen til Norge, sier han.

Joachim Bjerke er kort og hundre prosent presis i sin melding til de to; Nyte!

Det er Casper Ruud som spiller først i dag med kampstart klokken 11.00. Han møter Jaume Munar (ESP), som slo Andrea Pellegrino (ITA) 6-2, 6-7(7-5), 12-10 i en svært spennende kamp som sikkert tok mye krefter i går.

Viktor Durasovic spiller etter Casper mot argentineren Manuel Pena Lopez.

- Jeg kjenner ikke motstanderen, kommer bare til å fokusere på meg selv så tar jeg det derfra, sier Viktor til tennis.no

Det ble også spilt double i går. Viktor og finske Patrik Niklas-Salminen er videre til 2. runde i double, etter seier 7-6 (7-3), 6-2 over koreanske Chung og Hong. Casper og serberen Miomir Kecmanovic tapte knepent 2-6, 6-3, 5-10 for franske Kouzmine og Rakotomalala.

FØLG PÅ TWITTER: Redaksjonelt direkte fra Roland Garros her

Flere hilsener

- Lykke til og stå på, sier Peter August Anker. Malene Helgø henger seg på den – Fra meg også... All the best!

Emma Flood er sammen med Ulrikke og Caroline Rohde-Moe våre mest erfarne turneringsspillere på høyt nivå. – Lykke til og nyt matchene, hilser hun.

- Masse lykke til Casper og Viktor! Det er så spennende å følge med dere ☺, sier Caroline Rohde-Moe.

Astrid Wanja Brune Olsen henger seg også på og sier - lykke til!

Vi her på tennis.no lar Pauline Jahren avslutte. - Lykke til begge to! Heier masse på dere ☺

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner