Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Casper spiller generalprøve

På vei til French Open har Casper Ruud lagt veien innom Belgia der han spille en ITF Grade 1-turnering som siste finpuss før Roland Garros junior. I Paris møter han Viktor Durasovic og idrettssjefen Øivind Sørvald.

Torsdag 28.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Turneringen i Belgia er høyeste nivå ITF juniorturneringer. Casper, som er 16 år og har flere år igjen som junior, vant dagens kvartfinale mot amerikanske Vasil Kirkov med 6-1, 6-4. I morgen venter semifinale mot Barrios Vera fra Chile. Senere i dag spiller han semifinale i double.

Casper er 4 seedet og fikk derfor BYE i første runde. I 2. runde vant Casper 6-3, 6-4, over tyske Valentin Guenther. Deretter møtte han hjemmefavoritten Z. Bergs som ble slått 6-1, 6-1 – og så dagens seier. I morgen er det semifinale...

Casper spiller også double med Yshai Oleil (Israel) etter doubleseier i kvartfinalen 6-3, 6-4, er det nå semifinale.

Vi spør Casper om dette er en greit oppkjøringsturnering med de "riktige" konkurrentene?

- Ja, det er mange av de samme spillerne her som det kommer til å være i French Open. De som er ranket aller best er ikke med, men fortsatt er mange fra favorittsjiktet her, svarer Casper til tennis.no lesere.

- Hvordan er stemningen blant spillerne. Er det et ekstra press når så mange skal videre til en Grand Slam som neste kraftprøve?

Alle har jo selvfølgelig lyst til å gjøre det bra her og komme inn i god matchform - og med selvtillit til French Open.

I morgen er det semifinale mot Barrios Vera fra Chile. Hva tror du om den matchen?

- Jeg har aldri spilt mot han før, men jeg har sett en del av hans kamper så jeg har taktikken klar, svarer Casper Ruud full av selvtillit!

Han steg en plass på ITF rankingen i dag – tilbake til nr. 15. Det tar vi som et godt tegn!

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner