Slår godt fra seg i Estonia Foto: Joachim Bjerke

Slår godt fra seg i Estonia

Både Marcus Sulen og Peter August Anker imponerer i Grade 4 turneringen i Estonia. Mot vanskelig motstand har de begge slått seg frem fra kval. til kvartfinalen. Kanskje ikke så rart når de har Joachim Bjerke med som inspirator?

Torsdag 28.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Peter August har spilt to veldig solide kamper med bra fighting fra start til slutt. Han har spilt smart og vært flink til å drive motstanderne rundt på banen med tunge slag fra begge sider, forteller ATP-spiller Joachim Bjerke til tennis.no.

Han forteller også om vanskelige spilleforhold med mye vind og dårlige baner.

- Det blir derfor mye mye feilsprett, men Peter August har klart å holde seg konsentrert og rolig selv om det er vanskelig å få bra rytme, sier Joachim.

Marcus Sulen har også spilt to veldig bra kamper.

- Jeg vil trekke frem kampen i går, da han slår en bra spiller fra Tyskland. Marcus har vært bra til å bruke forholdene til sin fordel noe som gjør at han er vanskelig å slå for motstanderne, sier Jachim.

- Han har vært veldig bra til å plukke mye baller og nesten ikke slått feil. Det gjøre motstanderne dårligere og frustrerte.

I dag nøtte Marcus Sulen Latvias Rudolf Mednis som er 4. seedet. Han er 17 år og ITF 338. Marcus er underdog både i alder (16) og på rankingen (ITF 1000). Det gjenspeilet seg også i resultatet da det dessverre ble tap 6-3, 6-2 for Marcus.

Peter August Anker fikk prøve seg på 17 år gamle 2. seedet Charles Broom (ITF 271) Også det både alders- og rankingforskjell. Resultatet ble 6-3, 6-3 til britten.

- Både Marcus Sulen og Peter August Anker har spilt over forventning, sier Joachim Bjerke. De to har også spilt double. Det gikk ikke så bra med stopp i første runde.

Flere spillere

Elinor Storkås kvalifiserte seg inn i jentenes hovedtablå, med kom ikke videre derfra. 3. seedede Emely Appleton var heller ingen enkel motstander.

Rana Roop Singh Bullar spilte seg frem til 3. runde i kval. i Cat 2 turneringen i Ungarn, men tapte så for 1. seedet. Johanes Helgø kom inn i hovedtablået. Der fikk han det tøft og møtte 2. seedet. Tap 6-3, 7-5.

I jenteklassen prøvde både Malene Helgø, Astrid Wanja Brune Olsen og Dorthea Faa Hviding seg. Malene var uheldig i første runde, mens Astrid og Dothea ble slått ut i 2. runde.

I grade 5 turneringen i Georgia ble Leif Gabrielsen slått ut i første runde.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner