Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Refael Nadal har feiret mange triumfer på grusen - blir det nok en i Frankrikes hovedstad? Refael Nadal har feiret mange triumfer på grusen - blir det nok en i Frankrikes hovedstad? Fotomontasje av Eurosport, formidlet av: mynewsdesk

Tåler han favorittstempelet

Gruskongen Rafael Nadal har en sjanse til å oppnå det utrolige: å vinne sitt 10. trofé i Paris i sin 11. deltakelse. Men det er ingen selvfølge, for både Roger Federer og Novak Djokovic er ute på jakt.

Lørdag 23.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Det kom som et lett sjokk da Nadal falt ned noen plasser på ATP-rankignen til 7. plass. I 10 år har han vært topp 5, men like vel er Eurosport sin tennis-ekspert og kommentator, Christer Francke krystallklar.

– Med den historien Nadal har må han holdes som favoritt.

- Samtidig er French Open det Djokovic mangler i trofeskapet, og han kommer til å være utrolig ivrig etter å vinne den i år. Med den sesongen Djokovic har hatt så langt, så vil han bli svært skuffet om han ikke skulle klare det i år, sier Francke.

På kvinnesiden holdes Serena Williams, Maria Sharapova og Simona Halep som de største favorittene. Og Francke holder Angelique Kerber og Caroline Wozniacki som mulige utfordrere.

Flere herrer

Bak de to nevnte mener Francke at Federer David Ferrer kan ha en mulighet. Av mulige overraskelser drar Francke frem australske Nick Kyrgios, en spiller han mener kan overraske på tross av grusunderlaget.

Fra søndag er Eurosport klar til å sende fra en av de viktigste sportsbegivenhetene i verden når den 114. utgaven av French Open vises til 7. juni. Kanalens dekning inkluderer direktesendinger hver dag fra 12.00 til 22.00.

Mats Wilander leder tennismagasinet "Game, Set and Mats", direkte fra Roland Garros hver dag rundt 22.00 norsk tid.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner