Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Alexander Kjær Alexander Kjær

Alexander Kjær blir ny Generalsekretær i NTF

Alexander tiltrer stillingen 1.juni.

Mandag 18.mai 2015 Skrevet av Jannicke Aas

Alexander har jobbet for Telenor-konsernet de siste 7 årene, - som Vice President for Telenors globale banktjenesteetablering, som programleder for endrings- og teknologiprosjekter i Øst-Europa og som kriseleder. Han har vært rådgiver i Geelmuyden.Kiese samt befal og instruktør i Forsvaret. Alexander gikk ut fra Norges Handelshøyskole (NHH) i 2004 og har også studert Fysioterapi ved Høyskolen i Oslo. Den aktive tennisen har Alexander tatt opp de siste 7 årene, han spiller divisjons- og veterantennis for Bygdøy TK og har spilt bedriftstennis for Telenor.

- Alexander er en meget fremoverlent, entusiastisk og likandes person med solid faglig kompetanse og et hjerte for idretten. Hans faglige styrke ligger på det kommersielle med kommunikasjon, markedsføring og forretningsutvikling i sentrum – egenskaper vi har vært på jakt etter hos kandidatene vi har vurdert, forklarer tennispresident Trym Landa. - Jeg tror mye av årsaken til hans tidligere suksess ligger i en kombinasjon av høy energi, målrettethet og gjennomføringskraft, fortsetter han. - Jeg håper mange med meg vil oppleve ham som veldig kompetent, inspirerende og hyggelig. Tennisstyret tror at denne ansettelsen skal bidra til at det skal bli enda mer motiverende for alle å jobbe med å skape suksess for norsk tennis fremover, avslutter Landa, som er glad for å ha funnet en slik ressurs til NTF.

Alexander han ved siden av sin tennisinteresse også meget gode resultater å vise til på sykkelsetet, inklusive 6 NM titler for veteran (30-39 år). Det er med andre ord en meget veltrent og mentalt sterk leder vi nå får om bord.  - Jeg håper å kunne bidra til å skape arbeidsglede og motivasjon, både i administrasjonen og ute i det frivillige Tennis-Norge, sier Alexander Kjær. Sykkel er en teamsport der det er vanskelig å lykkes uten å jobbe godt sammen, slik er det etter min mening i norsk tennis også. Det er 3 ting jeg vil fokusere på:

1) Klubbene – det er her hele fundamentet for norsk tennis legges

2) Kommunikasjon og omdømme – norsk tennis er en flott idrett som fortjener mye mer positiv omtale enn den har i dag

3) Det kommersielle grunnlaget i NTF – verdien av produktet norsk tennis er ikke tatt ut optimalt

- NTF sin strategi ligger fast og jeg har ikke ambisjoner om å finne opp kruttet på nytt, men heller bidra til at de nødvendige tiltakene blir satt ut i livet, slik at vi kan nå våre mål, forklarer Kjær. Han sier han gleder seg veldig til å få jobbe med å utvikle norsk tennis videre. – Jeg hopper nå av en spennende karriere i Telenor for å få jobbe med noe jeg virkelig brenner for. Jeg har drømt om dette lenge og føler meg privilegert som nå har fått tilliten til å jobbe med tennis, idrett og administrasjon på dette nivået, avslutter Alexander Kjær.

Den nye Generalsekretæren kommer opprinnelig fra Larvik, men bor nå på Bygdøy sammen med sin kone Tatiana Budkova og deres to tennisspillende barn, Nicolai (8) og Alexandra(4). Den nye Generalsekretæren tiltrer 1. juni.

Flere endringer i adminirasjonen

Det vil bli flere endringer i NTF sin administrasjonen fra sommeren. Administrasjonssjef Jannicke Aas har valgt å gå videre til nye utfordringer, og Svein Are Lapstun vil tre inn som hennes etterfølger. Han vil være Turnerings- og administrasjonsansvarlig, og blir dermed turneringsleder under Norgesmesterskapet i Frognerparken sammen med Sverre Lie.

Det er mange i tennisnorge som allerede kjenner godt til Svein Are. Han er aktiv både som spiller og som en erfaren og kompetent turneringsarrangør. Han har god kjenneskap til Tournamentsoftware, og vil ta over dette ansvarsområdet i NTF.
Svein Are kommer fra stillingen som ressursstyrer i Eltel Sønnico AS der han har hatt ansvar for koordinering og administrasjon av montører i bedriften. Han har sin utdannelse fra BI i Oslo, der han tok høyskolestudiet i økonomi og administrasjon. Svein Are tiltrer stillingen 1.august.

Styret i NTF ser frem til å få Alexander og Svein Are inn i adminstrasjonen, og ønsker både dem og norsk tennis lykke til.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner