Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Nerver og lette feil ødela

French Open og Roland Garros nærmer seg med stormskritt. Både de internasjonalt beste stjernene og våre beste forbereder seg og kjemper for å få den beste seedingen.

Søndag 17.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

I dag tidlig kunne du lese om finalene i Roma Masters - som er den siste Masters-turneringen før verdenseliten samles på Roland Garros.

Det er kampen om de beste posisjonene som ligger i potten. Også norske juniorspillere gjøre seg klare til Roland Garros.

Viktor Durasovic har imponert i $10.000 i Bosnia/Hercegovina. I dag spilte han finale og det er ingen grunn til å henge med hodet selv om det "bare" ble nesten.

- Gratulere Viktor, men alt gikk vel ikke helt som planlagt – fortell...

- Jeg spilte dårlig i første sett, og deler av andre, før jeg klarte å slippe nervene litt løs. Men så spilte jeg noen dårlige og lette feil i starten av tredje. Jeg måtte slite for å prøve å komme tilbake i matchen og det ble vanskelig, forteller han til tennis.no nå i kveld.

Viktor synes selv ikke han fant frem til sitt beste spill i dag.

- Så det ble vanskelig å spille slik jeg ville mot en som bare spiller på samme måte og like stabilt hele tiden. Derfor ble det egentlig opp til meg å bestemme utfallet av matchen. Men med en gang kvaliteten i spillet mitt sank litt, kom han på offensiven med sitt billig spill, sier Viktor.

- Jeg klarte å komme tilbake med litt bedre mental innstilling mot slutten, men det var for sent til å vinne i dag.

Dermed ble det seier til Pascal Meis fra Tyskland med 4-6 6-3 3-6.

Ingen bomber

I dagens Masters finaler i Roma ble det Novak Djokovic som vant 6-3, 6-3 over Roger Federer, mens Maria Sharapova vant i dagens over spanske Carla Suarez Navarro 4-6, 7-5, 6-1.

Nå venter French Open på alle.

- Jeg skal spille French Open – det er helt klar og jeg prioriterer det fremfor flere turneringer nå. Derfor blir det fullt fokus på fys og tennisdetaljer i en og en halv uke fremover, sier Viktor til tennis.no

- Casper Ruud er også inne i hovedturneringen i junior...

- Det er fint å ha en lagkamerat som Casper. Vi drar mye nytte av hverandres selskap, og har det alltid gøy sammen, avslutter Viktor.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner