De fire finalistene i Båstad blir takket og premiert av turneringslederen. Melanie til venstre. De fire finalistene i Båstad blir takket og premiert av turneringslederen. Melanie til venstre.

Helt til topps i Båstad

Det norske flagget gikk til topps i Sverige i dag. Det samme kan skje i Boznia Herzegovina og i Italia dagen før nasjonaldagen 17. mai. Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke er i rute!

Fredag 15.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

I ukens $10.000 turnering i double vant Melanie Stokke finalen sammen med svenske Cornelia Lister. De to vant 5-7, 6-3 (10-8) over Maja Ornberg (S) og Veronica M Corning (USA). For vår andre doublespiller, Caroline Rohde-Moe og hennes partner, Kajsa Rinaldo Persson (S) ble det stopp i semifinalen.

For Melanie, som har spilt bra, men tapt i to kvartfinaler i Sverige, sist mot Kajsa Rinaldo Persson som nå spiller sin andre finale i Båstad.

Melanie er nå på vei til Oslo og noen treningsdager, før hun reiser til $25 000 i Moskva 22 mai.

Klar for finale

Viktor Durasovic avanserte fra semifinalen på enkleste vis da Luca Pancaldi måtte gi walkover til finalen. Synd for italieneren som har spilt en svært god turnering denne uken.

I finalen møter Viktor nå enten Josko Topic (31 år fra Serbia) ATP 1099, eller den tyske spilleren Parcal Meis som er ATP 1033. Viktor er denne uken 502.

FØLG: Viktor her:

Nå begynner det å bli gøy – Ulrikke Eikeri slo 1. seedet med stil i Italia – 6-1, 6-3. Croaten Jana Fett er 270 WTA. Hun kom fra en seier i en $15.000 turnering i Frankrike i april i år.

Nå er det semifinale der Laetitia Sarrazin (F) WTA 721 venter. Med seier til Ulrikke, venter enten Jelena Simic, som slo ut 2. seedet i dag, eller Martina Trevisan.

Sistnevnte er tittelforsvarer fra 2014 – og har dessuten allerede vunnet årets double i par med Carla Touly, overbevisende med 6-3, 6-0.

Martina Trevisan er åpenbart en spiller i god form. Ingen enkel match for Ulrikke, men det er ikke hun heller samme hvem som står på andre siden av nettet. Dersom det blir finale, har vi allerede gjort klart et favorittstempel i norske farger!

FØLG: Ulrikke her:

Også neste uke spilles det turnering i Italia ($25.000) Ulrikke var påmeldt, men står nå på withdravals-listen i turneringen med det "umulige" navnet: INTERNAZIONALI FEMMINILI DI TENNIS CITTA' DI CASERTA.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner