God innsats gir spenning

Etter 6-0, 6-0 i går, fortsatte Viktor Durasovic med seier 6-2, 6-2 i $10.000 turneringen i Bosnia/Herzegovina. For damene i Båstad holdt det ikke helt i singlene, mens Ulrikke Eikeri er tilbake på vinnersporet i Italia.

Torsdag 14.mai 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Viktor, som er 1. seedet spilte mot Michael Milko til 6-2, 6-2 serier i dagens match i Doboj Open. I morgen spiller han kvartfinale mot Fabio Mercuri som er ranket ATP 1086. Dersom vi legger det til grunn, er morgendagens oppgave absolutt overkommelig for Viktor som forrige uke brøt 500 streken på samme ranking.

Men som kjent – ballen er rund, og resultatet vet vi først når kampen er spilt...

Viktor har også spilt double i dag sammen med Duje Kekez. Dessverre ble det stopp i kvartfinalen for de to etter 6-3, 5-7, 10-8 tap. Men close!

Bare en seier

I Båstad ble det både seier, knall og fall i dag. Alle de norske er ute av singleturneringen, men ingen ga seg uten kamp det står respekt av.

Andrea Raaholt (19) lå klart under, da kampene ble avbrutt i går. Det settet endte 6-2 til motstanderen Kajsa Rinaldo Persson, 6. seedet og WTA 730. I dag revansjerte Andrea seg kraftig, selv om det ikke holdt helt. Kampen endte 6-2, 7-5.

Caroline Rohde-Moe kom også imponerende sterkt tilbake da turneringen fortsatte i dag. I andre runde lå hun under etter tap i første sett mot svenske Paulina Wulcan (WTA 1212). Men akkurat som for Andrea Raaholdt, ble det bare nesten. Kampen endte 6-1, 7-6(4).

Krevende situasjon

Melanie Stokke fikk et tøft kampprogram i dag fra en arrangør, som på sin side også kjemper en tøff kamp - mot tiden. Alle arrangører vet hvor krevende det er å miste en dag innledningsvis, mens tablåene er fulle. I Båstad spilles både damer og herrer + double i begge.

Som vi meldte i går, måtte arrangørene gi tapt for været etter å ha sendt spillerne på - og av banene fire ganger!

Melanie var i gang på banen allerede ved ni-tiden i dag og parkerte den nederlandske motstanderen Inger van Dijkman (18) 6-2, 6-2. Klokken 12 var det klart for møte med svenskenes Kajsa Rinaldo Persson – som på sin side kom fra kampen der hun slo ut Andrea Raaholdt.

Det ble Kajsa Rinaldo Persson som avanserte til semifinalen etter en jevn og tøff kamp som endre i hennes favør med 4-6, 6-4, 7-5. For Melanie var dagen ikke slutt før hennes siste kamp i dag, kvartfinale i double sammen med svenske Cornelia Lister.

Også Caroline Rohde-Moe spiler double sammen med Kajsa Rinaldo Persson – også svenskens 3. kamp etter å ha slått ut to norske...

De to doublene er naturlig nok de siste som spilles på en svært travel turneringsdag i Båstad, og vi kommer tilbake til disse i morgen.

Over til Italia

Hvordan gikk det så med Ulrikke Eikeri i dag?

Rett og slett kjempebra, da italienske Federica Joe Gardella ble slått 6-2, 6-2 i $ 10.000 turneringen i Santa Margherita di Pula.

Ulrikke spiller også double denne uken – i semifinalen sammen med russiske Adeliya Zabirova holdt det nesten mot 1. seedet etter en kick-start i 1. set til 0-6 – men fortsettelsen med 6-4 (10-8) var ikke godt nok til at det blir finale på de to.

HER: Følg Ulrikke Eikeri

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner