Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Prestisjefull pris til idrettssjefen

Idrettssjef Øivind Sørvald var denne helgen i Roma og mottok en prestisjefull pris fra det italienske forbundet. At selve Paven var tilstede var en god bonus.

Tirsdag 12.mai 2015 Skrevet av Jannicke Aas

Prisen "Achievement and contribution to Tennis" ble delt ut av presidenten av det italienske forbundet. Det var 15 stykker som mottok prisen, deriblant Nick Bolletieri, Hrvoje Smaijick og andre både italienske og internasjonale personligheter.
Prisen ble delt ut under et stort trenerseminar i Roma. I forkant av seminaret var 250 spesielt inviterte på en mottagelse i Vatikanet der Paven holdt en tale om idrett og verdier. Han mottok også en hvit headracket.

Selve seminaret ble holdt på Grand Stand banen, som rommer 5000 tilskuere. Når seminaret startet, var det 3400 trener fra Italia og noen inviterte der. Sørvald forteller at det ble en flott presentasjon av alle i det italienske forbundet, spesielle inviterte fra politikken, næringslivet og turneringskomiteen. Sørvald forteller videre: -Sammen med speakers til seminaret marsjerte vi ut på banen. Vi ble stående på banen i 40 grader i ca en halv time. Mot slutten av seansen, litt overraskende, ble jeg tildelt en pris for "important contribution to tennis"! Det var veldig hyggelig og særlig når jeg så hvilke andre som fikk prisen.

Lørdag deltok Sørvald på et møte i Development komiteen i Tennis Europe - også det i Roma. Det jobbes hele tiden med utviklingsarbeidet med europeisk tennis, der blant andre Frankrike, Spania og England er med i komiteeene og bidrar til utviklingen.

President i NTF Trym Landa sier følgene: "Det at Øivind mottar denne prisen er fullt fortjent. Han har jobbet målrettet i mange år innenfor norsk og internasjonal tennis for å videreutvikle trenerutdanningen. Gjennom dette arbeidet har Øivind opparbeidet seg et solid omdømme som en foregangsmann og pådriver for en profesjonalisering av treneryrket, slik at man sikrer en grunnleggende kvalitet hos alle som skal utøve trenergjerningen. Arbeidet som er gjort i Norge på dette området viser at det også evnes å omsette dette i praksis."

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner