Banner
Banner
Banner
↑ annonse
På Eurosport kommer Mats Wilander garantert til å få besøk av Roger Federer. Et nytt spennende gjensyn blir Chris Evert. På Eurosport kommer Mats Wilander garantert til å få besøk av Roger Federer. Et nytt spennende gjensyn blir Chris Evert. Foto: Eurosport

French Open nærmer seg

Eurosport sender Grand Slam turneringen i Norge. Chris Evert blir med på Eurosports team til French Open 2015. Hun er tidligere verdensener og står med hele 18 Grand Slam-titler, syv av dem i French Open.

Onsdag 22.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad
Evert blir en sentral del av Eurosports dekning fra turneringen på Roland Garros som går fra 24. mai til 7. juni i Paris.

I "Tennis for Evert" innslagene, vil seerne få innsikt i hva som foregår bak kulissene og hva favorittene tenker og planlegger.

- Roland Garros har en spesiell plass i mitt hjerte - det er stedet hvor jeg vant min første og min siste Grand Slam-tittel, sier Chris Evert. Hun vil også være gjest hos Mats Wilander i hans show "Game, Set and Mats".

Eurosports dekning av French Open byr på 400 timer som de distribuerer eksklusivitet i Skandinavia

Da Maria Sharapova slo Simona Halep i finalen i fjor, ble det også den mest sette kvinnekampen i Eurosports historie med et snitt på 3,8 millioner seere totalt.

Hele turneringen trakk 60,7 millioner europeere til kanalen.

 Eurosport dekker også Australian, French og US Open hvert år. I tillegg med et utvalg ATP- og WTA-turneringer. Det er tenniskanalen til CMore som sender fra den største av dem alle, Wimbledon.

.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner