Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Nå annonseres flere lederkurs

God planlegging og turneringsledelse er hovedpensum på turneringslederkursene. Neste kurs går torsdag 23. april kl. 17.30 - 21.00. Deretter 6/5 på OTA og 7/5 i Bergen.

Søndag 19.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad
Alle ønsker at "sin" turnering skal være vellykket med stor deltakelse. Men ingen ting kommer av seg selv. Derfor er det viktig å ta imot den kompetansen som et kurs gir.

- Målsettingen vår er å motivere til bedre turneringsledelse, forbedre gjennomføringen av turneringen, samt øke kompetansen i klubben, sier Sverre Lie i Tennisforbundet.

Lie er ansvarlig for kurset kommende torsdag sammen med Jon-Erik GB Ross. Kurset vil inneholde både TournamentPlanner, generell turneringsledelse samt at det er satt av god tid til spørsmål fra deltakerne.

- Vi ønsker at klubber som skal arrangere turneringer som står på NTFs offisielle terminliste skal gjennomføre et turneringslederkurs minst en gang i året, sier Sverre Lie.

Fakta:

Arrangør: Norges Tennisforbund

Sted: Oslo Tennisarena, Haslevangen 33, 0579 Oslo

Kursledere: Jon-Erik GB Ross og Sverre Lie

Påmelding til kurs: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Pris: Kurset er gratis, men deltagerne må selv stå for eventuelle reisekostnader.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner