Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Klarer han fire titler på rad

Novak Djokovic prøver søndag å bli første mann som vinner årets tre første Masters-turneringen. Han vant også fjorårets siste Masters i Paris. Verdensener Djokovic er på god vei etter å ha slått Rafael Nadal 6-3, 6-3 i semifinalen i Monte Carlo.

Søndag 19.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Djokovic har vunnet de største turneringene hittil i sesongen: Grand Slam-turneringen Australian Open og de to første Masters-turneringene i Indian Wells og Miami. Lørdag brukte han drøyt halvannen time på å slå gruskongen Nadal i Monaco.

Nadal har vunnet turneringen åtte ganger, men han er et stykke fra sin aller beste form og var sjanseløs mot Djokovic.

Serberen har vunnet sine 16 siste kamper og kan pynte på statistikken i dagens finale mot Tomas Berdych. Tsjekkeren vant sin semifinale mot franske Gaël Monfils 6-1, 6-4. Djokovic har vunnet18 av 20 tidligere kamper mot Berdych,

- Jeg er svært tilfreds med spillet mitt mot en så god motstander som Rafa. Han er tidenes beste grusspiller, og det var ikke enkelt, sa Djokovic ifølge NTB. Han slo Nadal for femte gang på grus, i det 19. forsøket. Totalt har han 20 seirer på 43 kamper mot Nadal.

Nadal fikk første brudd i semifinalen, men Djokovic slo raskt tilbake og vant det første settet. I annet sett ble 7. game, som varte i hele 11 minutter, svært avgjørende. Da mistet Nadal 40-0-ledelse og måtte til slutt tåle at Djokovic brøt serven hans.

To games senere avgjorde Djokovic kampen med et nytt brudd.

(Kilde: Aftenposten/NTB)

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner