Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Takk for kampen, sa Caroline til Melanie - og ga noen råd på veien videre. Takk for kampen, sa Caroline til Melanie - og ga noen råd på veien videre. Foto: TV2 - fra tv2.no

- Hun spilte veldig bra

Caroline Wozniacki lot seg imponere av Melanie Stokke. - Jeg tror hun kan nå veldig langt. Hun spilte veldig godt, er fortsatt ung og har et veldig stort potensiale, sa hun til TV2 etter kampen.

Fredag 17.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

I gårsdagens Fed Cup kamp mot Danmark imponerte 18-åringen fra Nordstrand og sørget for at den langt mer meritterte motstanderen måtte slite for poengene. Det innrømmet også superstjernen selv.

- Melanie spilte veldig bra i dag. Hun kom med slag etter slag og spilte med power, og var veldig sterk med forehanden sin. Jeg prøvde bare å holde ballen i gang og slå til når jeg hadde muligheten, og egentlig bare slite henne ut, sa Wozniacki til TV 2 etter kampen.

Like vel er ikke Melanie helt fornøyd;

- Jeg ga alt. Men jeg føler allikevel at jeg ikke kan være fornøyd fordi jeg hadde sjanser som jeg ikke tok vare på, sa Melanie til tennis.no i går.

Wozniacki kontrollerte

- Melanie fulgte forhåndstaktikken og spilte helt uten respekt. Det var fryktelig mange lange ballvekslinger og veldig jevnt i starten. Melanie viste til tider stort spill mot "ballveggen" Wozniacki og danskenes verdensstjerne måtte virkelig jobbe for å slå Melanie, sier kaptein Jørgen Vestli.

Melanie tok flere stikk etter lange ballvekslinger, og på et tidspunkt sto det 2-2 i første sett. Men derfra og ut kontrollerte Wozniacki kampen og vant til slutt med settsifrene 6-3, 6-2.

- Det var utrolig gøy. Jeg fikk ordentlig motstand. Hun var utrolig seig ute på kantene, noe som krevde mye fotarbeid av meg. Jeg er fornøyd, men krever samtidig mye av meg selv og skulle gjerne tatt seieren. Men det var en god prestasjon, sier Stokke til TV 2.

Wozniacki gjorde få feil og presset ved flere tilfeller den norske jenta til å slå ut ballen. Det tar Melanie med seg som lærdom når hun nå fortsetter treningsarbeidet.

- Jeg synes at man lærer mye om rå mental styrke i en slik kamp. Wozniacki er tøff på de lange ballvekslingene. Det viste hun når det var 2-2 og kampen vippet. Hun er rå mentalt og veldig sikker i spillet sitt, sier hun.

Melanie Stokke fikk en unik mulighet til å bryne seg på en av verdens beste tennisspillere.

I dag fortsetter det norske laget med plasseringsspill.

(kilde: tv2.no)

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner