Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Danskenes doublepar Grage/Barbat ble til slutt for sterke. Danskenes doublepar Grage/Barbat ble til slutt for sterke. Foto fra Danske Tennisforbundet - tennis.dk

Kapteinens egne vurderinger

- Det var nære! Uttalelsen kommer fra Jørgen Vestli. Her kan du lese hva han mener om dagens kamp mot Danmark. Hva var bra – og hvor feilet vi. Nå blir det spill om 5. eller 7. plass.

Torsdag 16.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Hans konklusjon etter singlene var at det var to meget sterke matcherer av både Emma Flood og Melanie Stokke.

- Emma kommer ut meget fokusert og gjør nesten ingen feil i starten av kampen. Med tung forhand og sikker backhand spiller hun seg til sjansene, tar dem, og dominerer første sett. Det var veldig mange lange ballvekslinger, men Emma vant de aller fleste, sier Vestli til tennis.no

- I andre sett kommer Grage ut litt mer aggressiv og tar en 3-1 ledelse. Herfra og ut greier Emma å styre ballvekslingene igjen med presist spill og tøff forhand og hun vinner 5 games på rad, sier han.

1-0 til Norge!

Melanie følger forhåndstaktikken mot Caroline Wozniacki og kommer ut helt uten respekt. Det er fryktelig mange lange ballvekslinger og veldig jevnt i starten.

- På 2-3 orker ikke Melanie helt i to games og det blir 2-5, sier Vestli.

- Nå er det igjen meget jevnt og Melanie viser mye stort spill mot "ballveggen" Wozniacki. Det blir tilslutt 3-6, 2-6, men danskenes verdensstjerne måtte virkelig jobbe for å slå den norske 18-åringen, konkluderer han.

Dermed er stillingen 1-1.

I double ble det Flood/Rohde-Moe mot Grage/Barbat.

- De norske jentene er mest aggressive og vinner en del jevne games i starten. De får også et tidlig break som de beholder frem til 4-2.

- Fra nå og til 4-6, 0-3 svinger det helt i danskenes favør som er de tøffeste og mest aggressive. Jenter kommer inn i det igjen på 0-3, men det blir for tøft å hente igjen alt. 4-6, 2-6 – og dansk double og totalseier, sier Vestli.

Jørgen Vestli må innse at danskene ble litt for gode i dag, men jentene bet veldig bra fra seg og gjør en sterk kamp totalt sett.

- Veldig synd at vi ikke får sjansen til å spille om opprykk, men vi skal gjøre alt vi kan for å ta Armenia imorgen i plasseringspillet. Det blir siste kampen i årets Fed Cup for de norske jentene.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner