Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Nesten ble ikke godt nok Foto: Dansk Tennisforbund

Nesten ble ikke godt nok

Klokken 10 var kampen mot Danmark i gang. Selvfølgelig var det knyttet stor spenning til hva det ville bety for danskene at de hadde Caroline Wozniacki på laget. Kampen utviklet seg dramatisk.

Torsdag 16.april 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

Emma Flood spilte først mot Mai Grage. Emma slapp aldri den danske spilleren til i kampen og vant solid 6-1, 6-3.

- Jeg fulgte taktikken vi hadde lagt opp og den viste seg å være riktig i dag, sier hun til tennis.no

Det var Melanie Stokke som entret banen for å måle krefter og ferdigheter med Caroline Wozniacki. Ikke uventet var det verdensstjernen som gikk seirende av banen med 6-3, 6-2.

Et tap kan også ha positive sider, og den som fulgte kampen kunne ikke unngå å se at Melanie tidvis spilte jevnt og faktisk utfordret en av verdens aller beste spillere til tider.

Like vel er ikke Melanie helt fornøyd;

- Jeg ga alt. Men jeg føler allikevel at jeg ikke kan være fornøyd fordi jeg hadde sjanser som jeg ikke tok vare på, sier Melanie.

- Jeg bryr meg ikke rankingsplasseringen til Wozniacki. men mer om spillet hennes. Sett ut i fra det, visste jeg på forhånd at jeg kom til å utfordre henne med det spillet jeg har. Forskjellen var bare at hun holdt et sikkert nivå over lengre tid, det er jo derfor hun er topp 5 selvfølgelig, erkjenner Melanie.

- Men jeg lærte masse og skal jobbe målrettet videre, hilser Melanie til leserne av tennis.no

Altså 1-1 i kamper og doublen ble avgjørende.

Caroline Wozniacki kom aldri til kampen fordi hoften ga henne problemer (leste vi i en tweet på tennis.dk). Melanie på sin side måtte også be seg fritatt med kramper.

Dermed ble det Emma Flood i par med Caroline Rohde-Moe som møtte Karen Barbat og Mai Grage på det danske laget.

Det begynte så bra med norsk ledelse, men holdt dessverre ikke helt inn. Danskene vant doublen 6-4, 6-2 og er dermed klare for sluttspillet.

Vi gratulerer!

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner