Banner
Banner
Banner
↑ annonse

Idrettsjuridisk oppslagsverk

Tennisklubbene har gjennom en fellesavtale som dekkes av Norges Tennisforbund gratis tilgang til en bred nettbasert kompetansebase med en rekke dokumenter for bedre og enklere klubbdrift.

Lørdag 28.mars 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad
Norges Tennisforbund har et kontinuerlig fokus på klubbenes drift slik at vi får veldrevne og dyktige klubber der medlemmene trives med god kvalitet i tilbudet.

- Da er det viktig at vi bidrar til å gjøre klubbdriften enklere med gode fellesløsninger slik at krevende prosesser gjøres trygge og enklere. Slik får både administrasjon og tillitsvalgte frigjort tid til å utvikle klubben til medlemmenes beste, sier senior rådgiver i NTF Arne Sartz-Knudsen.

Derfor har NTF inngått en avtale som gir tilgang til et nettbasert idrettsjuridisk oppslagsverk som forenkler og profesjonaliserer hverdagen til tillitsvalgte og ansatte i klubben.

Det er en avtale med Advokatfirma Kleven & Kristensen som innebærer at klubbene (for fleridrettslag vil det si tennisavdelingen) får tilgang til nettportalen "Klubbpakka" uten ekstra kostnad for klubbene. (Denne koster normalt kr. 2.490 + mva. pr. år for hver klubb, med bindingstid på tre år.)

Klubbpakka inneholder en rekke standarddokumenter til styremøter og årsmøter samt instrukser til ulike komitéer som valgkomité og kontrollkomité. I tillegg er det en rekke andre standarddokumenter som f. eks. ansettelsesavtaler, sponsoravtaler, ordensregler for idrettslag osv.

Klubbpakka inneholder også idrettsjuridisk litteratur som for eksempel kommentarer til NIFs lov og lovnormen for idrettslag, samt forholdet til sivilrettslige lover som arbeidsmiljøloven, skatte- og avgiftsbestemmelser mv.

Klubbpakka er et "levende" produkt som jevnlig vil bli oppdatert i forhold til endringer i idrettens regelverk og sivilrettslige bestemmelser.

Du kan lese mer om Klubbpakka på www.klubbpakka.no

Slik får klubben tilgang:

Send en e-post til advokat Pål Kleven på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Han vil da lage brukernavn og passord. Oppgi derfor din mailadresse og ønsket passord slik at du får det brukernavnet og passordet som passer for deg.

- Vi mener at Klubbpakka vil være et svært viktig verktøy for klubbene, deres tillitsvalgte og ansatte ved at driften effektiviseres og profesjonaliseres. Vi understreker at tilbudet inngår som en del av kontingenten til NTF og derfor tilbys uten ekstra kostnad for klubben, avslutter Arne Sartz-Knudsen.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner