Banner
Banner
Banner
↑ annonse
Egil André Berglund er sportslig leder i tennisregion Østland Vest. Obs! Treningssamlingene er i SEB Arena på Stabekk. Egil André Berglund er sportslig leder i tennisregion Østland Vest. Obs! Treningssamlingene er i SEB Arena på Stabekk. Foto fra arkiv

Klart for konkurransetrening

Seniorspillere som spiller GP-turneringer og nasjonale mesterskap, får nå anledning til å trene sammen på tvers av klubbene. Det begeistrer også idrettssjefen.

Tirsdag 03.mars 2015 Skrevet av Torger Bjørnstad

- Vi i region Østland Vest ønsker å bidra til at aktive seniorspillere på elitenivå fra 20 år og oppover i regionen vår får anledning til å trene sammen, sier Egil André Berglund, sportslig ansvarlig i regionen. Allerede til søndag er det klart for den første samlingen i SEB Arena på Stabekk.

- Dette er for spillere som ønsker å konkurrere på høyt nivå, spille GP-turneringer og nasjonale mesterskap. De vil  opprettholde eller øke sitt nivå, utdyper han.

Er begeistret

- Vi må høyne gjennomsnittet på det vi holder på med i norsk tennis. I det store bildet er spillere på godt nasjonalt nivå veldig viktige å ha med seg for å få til denne nivåhevingen, sier idrettssjef Øivind Sørvald. Han hilser derfor dette initiativet velkommen.

Regionens første samling er 8. mars fra kl 15 til kl 17. Planen er at dette i første omgang skal være gratis for spillerne.

- Vi har ikke som mål å tjene penger på dette, kun å gjøre vårt for å stimulere eldre spillere til å holde på med konkurransetennis lengre, sier Egil André Berglund.

- Dere har et ønske at deltakerne bidrar med sparring nedover mot eldre juniorer?

- Fra vår side, er det en oppfordring til spillerne, men ingen plikt. Vår tanke er at dersom gløden for konkurransetennis kommer tilbake vil de antakelig se på mulighetene for å sparre mot eldre juniorer som kjærkommen trening, sier han.

Viktig tiltak

Idrettssjefen er full av ros til regionen som har tatt dette initiativet.

- Det er helt topp! Vi får flere spillere som spiller seniorturneringer. Dermed legges det til rette for at hele nivået går oppover. Da blir også de beste bedre. Det er viktig å motivere til å spille tennis på toppnivå lengre, sier Sørvald.

Målgruppe:

Spillere i aldersgruppen 20-35 år (aldersgrensen oppover er ikke absolutt) som fortsatt er på elitenivå og ønsker å delta i GP-turneringer og nasjonale mesterskap eller som spiller på elitelaget til sine respektive klubber og som kan tenkes å bidra som sparringpartnere i sine respektive klubber for eldre juniorer.

Region Østland Vest forbeholder seg retten til å begrense deltakerantall ved stor påmelding.

Dato: søndager fra og med 8. mars

Kostnad: tilbudet vil i en prøveperiode denne våren være vederlagsfritt. Det tas forbehold om å innføre «symbolsk» betaling fra og med høstsesongen dersom treningen forutsetter trenerbistand utover initiell organisering.

Påmelding: Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Vi trenger navn, fødselsår, mobilnummer, e-post, klubb samt navn på treneren din.

Organisator: Pawel Strauss, mangeårig trener hos Stabekk tennisklubb, vil være organisator for treningsgruppen.

Del artikkelen med andre:

Banner
↓ annonse
Banner
Banner
Banner
↓ annonse
Banner